Імміграція до Манітоби
-
Щодо уточнення даних по вашому кейсу на федеральному етапі дзвоніть за цим номером: +1.800.267.6788 Для уточнення питань по провінційному етапу: - [email protected] - +1.204.945.2806 Щодо відправлення чи дозавантаження додаткових документів до вашого кейсу на федеральному етапі, то користуйтесь цією формою - secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application або тут теж можна підвантажити документи: - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Я вам заоаз скину лінк
-
Це навіть добре, я думаю. Люди побачать прогрес у всіх сферах вашого життя ❤️ Успіхів вам 🙏
-
3 тижні зайняло в мене )
-
Дякую 😍 хочеться до Різдва вже все то зробити 🙏
-
Я подавала з апостилем, і все пройшло. Немає ніякого значення. Це просто офіційне підтвердження що ваш диплом дійсний.
-
Я не була вдома 2,5 роки. Оцінюю ситуацію зараз так : якщо дадуть ПР, то точно одразу поїду навідатись додому. Якщо не дадуть ПР, то доведеться поїхати в будь якому випадку)) Тому лише сил і терпіння, нехай потім краще з полегшенням видихнути і поїхати спокійно побачитися з рідними, друзями і по різним справам, аніж опинитися в не приємній ситуації в разі чого
-
Ми часто забуваємо, що ми отримуємо. Інші національності мають закриті перміти, і про додому не мріють взагалі. Багато хто має дітей вдома. Просто треба бути трохи терплячішим та вдячним 🙏
-
Сьогоднішню