Імміграція до Манітоби
-
Це навіть добре, я думаю. Люди побачать прогрес у всіх сферах вашого життя ❤️ Успіхів вам 🙏
-
3 тижні зайняло в мене )
-
Дякую 😍 хочеться до Різдва вже все то зробити 🙏
-
Я подавала з апостилем, і все пройшло. Немає ніякого значення. Це просто офіційне підтвердження що ваш диплом дійсний.
-
Я не була вдома 2,5 роки. Оцінюю ситуацію зараз так : якщо дадуть ПР, то точно одразу поїду навідатись додому. Якщо не дадуть ПР, то доведеться поїхати в будь якому випадку)) Тому лише сил і терпіння, нехай потім краще з полегшенням видихнути і поїхати спокійно побачитися з рідними, друзями і по різним справам, аніж опинитися в не приємній ситуації в разі чого
-
Ми часто забуваємо, що ми отримуємо. Інші національності мають закриті перміти, і про додому не мріють взагалі. Багато хто має дітей вдома. Просто треба бути трохи терплячішим та вдячним 🙏
-
Сьогоднішню
-
Як їхати спокійно, коли там небезпечно? Я з дітьми ні ногою
-
я розумію :( Я відповіла так, тому що Ірина писала саме про візит додому «коли не був вдома майже 2 роки..» Для мене особисто в загальному йдеться, звісно, за будь які поїздки будь куди в період розгляду ПР. Так чи інакше, отримавши або ні, опісля я поїду додому чи по будь яким іншим справам (не можемо знати що буде за 1-1,5 роки). Тому стараюся налаштувати себе на терпіння і все таки хороші прогнози
-
Якщо немає галочки "презент", то завжди вказуєте дату аплікації