Імміграція до Манітоби
-
А там де пункт про додати документи? Треба вибрати yes? Бо мушу платіжку додати
-
А нашим все й одразу давай. Втекли від війни, отримали візи безкоштовно, літають на курорти, купляють будинки і все одно погано
-
Тому що дуже багато подалися людей одночасно. Але не забувайте, що українці в пріоритеті. Якщо для них процес затягується, то для інших націй час очікування збільшується також
-
Вчора дзвонила в іміграцію, і в них є окрема лінія для українців. Відмітка Ukraine 2022 у будь-якій аплікації пришвидшує відповідь. Це і є приоритет.
-
Я не кажу за всіх, але через війну українці мають значно більше переваг. І треба бути вдячними, що чпаслися, живі і здорові, ще й бенефітами.
-
Сім'я знайомих україінці прибула в Канаду у 2014 році, отримали ПР на третьому році. Бо процес був набагато довший. Якщо я невпевнена, я рота не відкриваю.
-
Філіпінці і індуси. Знаю кілька людей особисто. Філіпінський хлопчина має закритий ворк перміт, парцює кухарем, третій рік у процесі, федеральний етап майже 2 роки, його 4 діток вдома, чекають, жінка померла, тож опікується ними тітка. Дівчинка індуска мала відкритий ворк перміт, але була на федеральному етапі 18 місяців. Інша досі чекає вибірку, через нестачу балів. Можна довго ще надавати приклади. Але висновок єдиний: українцмя зараз жають перміт швидше в рази.