Імміграція до Манітоби
-
Наявність документів теж не гарантує нічого 😂
-
Обов'язково додати платіжку.
-
А там де пункт про додати документи? Треба вибрати yes? Бо мушу платіжку додати
-
Прохідний бал нічого не гарантує, якщо немає відповідних документальних підтверджень задекларованої у аплікації інформації. Спершу на етапі номінації провінційний уряд перевіряє вас, а потім федеральний уряд на етапі подачі на ПР
-
А нашим все й одразу давай. Втекли від війни, отримали візи безкоштовно, літають на курорти, купляють будинки і все одно погано
-
Тому що дуже багато подалися людей одночасно. Але не забувайте, що українці в пріоритеті. Якщо для них процес затягується, то для інших націй час очікування збільшується також
-
Бал вам дозволяє пройти вибірку і все. Номінація видається на основі документів та вашої аплікації. Якщо ви задовільняєте умови програми, маєте намір жити у Манітобі, то офіцер вирішує чи вам надати номінацію.
-
Українці вже не в пріоритеті, йдуть так само, як і всі
-
Вчора дзвонила в іміграцію, і в них є окрема лінія для українців. Відмітка Ukraine 2022 у будь-якій аплікації пришвидшує відповідь. Це і є приоритет.
-
Це все окремі історії. Маю знайомих, які переїхали з Дніпра до Торонто 4 ріки тому, вже маючи ПР (по ее). А скільки людей раніше, може й зараз, приїжджають по вибірці від Кук.
-
За які національності ви говорите? На нашому підприємстві у всіх відкриті ворк перміти. Я працюю в пейроллі і бачу ці документи. Зараз Канада багато кому видає відкриті ворк перміти
-
Скажіть телефон будь ласка.
-
Коли я дзвонила в мпнп, то не було ніякого меню з українцями
-
Можем собі дозволити ))
-
Відкриті ворк перміти люди отримують після навчання тут в Канаді. Наприклад надають відкритий ворк перміт на 3 роки після 2-ох років навчання.
-
Я не кажу за всіх, але через війну українці мають значно більше переваг. І треба бути вдячними, що чпаслися, живі і здорові, ще й бенефітами.
-
Сім'я знайомих україінці прибула в Канаду у 2014 році, отримали ПР на третьому році. Бо процес був набагато довший. Якщо я невпевнена, я рота не відкриваю.
-
Я знаю філіппінців з відкритими ворк пермітами. Дивлячись по якій програмі приїхали
-
Можливо, не буду сперечатись. Говорю лише про те, що знаю.
-
Філіпінці і індуси. Знаю кілька людей особисто. Філіпінський хлопчина має закритий ворк перміт, парцює кухарем, третій рік у процесі, федеральний етап майже 2 роки, його 4 діток вдома, чекають, жінка померла, тож опікується ними тітка. Дівчинка індуска мала відкритий ворк перміт, але була на федеральному етапі 18 місяців. Інша досі чекає вибірку, через нестачу балів. Можна довго ще надавати приклади. Але висновок єдиний: українцмя зараз жають перміт швидше в рази.
22 Jan 2023, 05:40
104457/230031
5 minutes ago