Імміграція до Манітоби
-
Філіпінці і індуси. Знаю кілька людей особисто. Філіпінський хлопчина має закритий ворк перміт, парцює кухарем, третій рік у процесі, федеральний етап майже 2 роки, його 4 діток вдома, чекають, жінка померла, тож опікується ними тітка. Дівчинка індуска мала відкритий ворк перміт, але була на федеральному етапі 18 місяців. Інша досі чекає вибірку, через нестачу балів. Можна довго ще надавати приклади. Але висновок єдиний: українцмя зараз жають перміт швидше в рази.
-
Так тема про те, що все одно все не так.
-
Зараз подачі онлайн ,тоді були паперові ,можливо це впливає на швидкість ,та не забувайте як далеко людство вирвалось вперед по технологіям за останні 9 років . Все може бути ,але не всім щастить так швидко отримати . Звісно можна казати,що у всіх різні чемодани ,вони же кейси . Але я маю знайомих які проживали в багатьох країнах роками,мають 2 дітей . І вони отримали номінацію ,моя дружина ні 😅 хоча у нас немає дітей,і вона крім України ніде не була,якщо не враховувати поїздки на відпочинок декілька разів на рік . Так що все це теорії ,насправді , як вони надають пріоритети ніхто не знає . Але чекати 7+ реально ,думаю навіть і більше можна,маючи досить простий кейс і всі документи .
-
Підкажіть ще таке питання. Якщо прислали форму заповнити для чоловіка з уточненням Personal history gap, то потрібно всю форму заповнювати, чи можна тільки той gap? Але думаю тоді форма не збережеться, якщо всі пункти не заповнені
-
Я дзвонила за федеральний етап.
-
18002676788 IRCC
-
Можемо дозволити нити. Це наша природа. Пора вже міняти менталітет
-
Я не розумію, навіщо порівнювати незрівнянне. Хтось має Докторську ступінь, а хтось тільки школу закінчив. Хтось має досвід роботи, і може клеймити за це бали, а хтось не має. Людина все життя піднімає свій рейтинг, досвід, освіту не для того, щоб конкурувати із 18 річною дитиною
-
Це вірно. Бажаю вам удачі 🙏
-
Я згодна, це неприємно, коли яас очікування перевищує час, зазначений на сайті. Я отримала номінацію за 4 місяці. Але й тоді це здавалося довгим і нудним, дуже важко морально все те. Але треба бути терплячим. Моліться Богу