Імміграція до Манітоби
-
Я вчора все таки виписки за 6 місяців відправила😂
-
Я здавала EILTS, тому що знала сам формат тесту та вже тренувалася онлайн до того. Тож не стала ризикувати йти на CELPIP. Читала, що експерти рекомендують обирати другий, якщо мова не дуже
-
Ну так а на що він/вона розраховували?
-
Які вони гуманні)
-
Ще не відмовили, дали 30 днів, щоб додати результати тесту з мови.
-
Тобто відмовили?
-
Я так розумію, що аплікант буде писати прохання дати 60 днів. Побачимо, що з того вийде. У будь-якому випадку це додаткові нерви.
-
На етапі подачі на громадянство, їм все одно прийдеться здавати мову. Так що не втечуть від тесту.
-
Там ніде не написано, що ви не маєте знати мову. Для 0-3 треба Job ready English, с зазначним рівнем CLB в нок
-
можливо подовжити строк надання пояснень ?
-
Геніально те, що людина напевно навіть не читала які обов'язки має виконувати за цим TEER. І тому написали зовсім не те що має бути.
-
Але ми знаємо правду ,скільки таких тір 3 не знають мови навіть на базовому рівні .
-
Професія у TEER 0-3 сама по собі передбачає, що людина, яка там працює, ВЖЕ знає мову на вищий рівень.
-
Тому що це геніально , зробити шлях обходу тесту,а потім чіплятися до цього. Чому просто не зробити англійській обов’язковою умовою . І потім у людей не буде жодних проблем . Це людині має пощастити ,щоб були вільні місця на тест .
-
Так на 12 тижні в групу додають нових людей, всі ассесменти онлайн і т.і. це не дуже про реальне вивчення мови
-
Я особисто знаю людей, які не можуть витягнути на рівень 4 через ці курси вже кілька років
-
Бажаючих на курси все більше і більше. Роздувати кількість нема сенсу, бо черга на рік
-
Урядове фінансування тих програм ) сам коледж отримує гроші, я думаю, що це малося на увазі
-
Гмм... Яких грошах? То безкоштовні мовні курси.
-
В RRC без проблем, вони дуже в грошах зацікавлені. Там на рівні CLB7/8 багато веселого в групі бачив
22 Jan 2023, 05:40
104733/230361
16 minutes ago