Та я кажу взагалі за досвід, ви мене не зрозуміли мабуть. На одну компанію в мене вже все є, але там є ще критерій за загальний досвід до 5-ти років. Ось я про це питав. Тому що в них на сайті та в самій анкеті трошки відрізняється інфа
Та хотілось би балів, тому і вказую. Я приїхав сюди в 18 та балів в мене не дуже багато виходить. Тільки англійську добре сдав та и все. Ось и хотів цей хоча би рік за роботу набрати таким шляхом
Зараз я працюю на компанію вже 9 місяців, але в мене була ще одна робота на 4-ри місяці (в Канаді, все офіційно та маю вже RoE с роботи). То питання є в тому чи можу я це теж вказати в анкеті і таким чином в мене в сумі буде рік та 40 додаткових балів
Фактор досвід рахують за повні роки, а ваш минулий роботадавець дасть менше року. Чи є можливість комбінувати - є сумніви. @western9 може знаєте кейс де подібне можливо, але я такого не чув
Та скоріш за все ні. Я ще раз перевірив на сайті та зрозумів, що тільки повні роки рахуються. Потім можно просто відновити, коли ще рік набереться. Дякую!