Імміграція до Манітоби
-
Були, але це ще влітку було. Зараз велика кількість заявок і терміни трошки довші, але все одно швидко
-
Пошукайте за словом timeline. Навесні та влітку дехто отримував aor за місяць-два з моменту подачі аплікації на федеральний рівень
-
Якщо дитині менше 14 років, то не треба
-
Потрібно. Повідомляєте провінційних та федеральних (якщо вже подалися на фед етап). Я повідомляла про зміну чоловіка вже по факту зміни.
-
Добридень. Підкажіть коли ви подавалися на ПР.Як ви підтверджували свій стаж, якщо територія не підконтрольна Україні.
-
дякую
-
Референс від роботодавця, це основний документ. Деколи офіцери хочуть бачити офіційні платежі податків, щоб впевнитися, що людина справді працювала, а не дала якусь підробку документів
-
А як повідомляли, бо бачу тільки опцію догрузити новий документ - просто загрузити employment letter?
-
Дякую
-
Написати листа пояснення і додати новий employment verification letter. Просто додати сам лист нема смислу , будуть вам потім писати, що за документ. Все має бути логічно пояснено.
-
Наразі немає. 4 міс - дуже швидко, люди чекають по 5-6
-
Якесь замкнене коло виходить
-
Мені потрібно зайти в Дію, щоби записатися на подачу на виготовлення закордонного паспорта
-
Доброго вечора усім! Дуже потрібна допомога, друзі. Хто стикався з такою проблемою? Не можу ніяк авторизуватися в додатку Дія. Доступу до ID-банкінгу не маю і електронного підпису не маю. Навіть зареєструватися в Монобанку не можу, бо не маю ідентифікаційного коду. Декілька років тому виїхала на ПМЖ в іншу країну. При виїзді на ПМЖ податкова вилучає ІПН. Що мені робити в такому випадку? Як можливо в Дію зайти?
-
Маю біометричний паспорт закордонний
-
Заходите через ноутбук, а не з телефону ?
-
Якщо не маєте ні біометричного закордоного паспорту, ні айді, ні в ніякому банку не можете зареєструватись - то ніяк
-
Саме коли NFC чип скануєте помилка?
-
Смартфон на базі Андроїд
-
А у Вас айфон?
22 Jan 2023, 05:40
104923/230026
12 minutes ago