Імміграція до Манітоби
-
Цього не знаю. Підказала те шо знала😊
-
А якщо ІПН немає, то можна зайти? Бо десь читала, що якщо його немає, то не вдасться зайти в Дію
-
Спробуйте з ноута) в мене теж така була проблема Я спробувала з ноута і все ок
-
Заходжу з телефону
-
Такий от у мене трабл
-
Це єдиний для мене спосіб зайти - з допомогою закордонного паспорта. Тепер не знаю, як записатися на подачу
-
Там вище хтось написав, але я не розумію що чим з компа зчитувати
-
З компа не пробувала. З нього також можна заходити з допомогою закордонного паспорту?
-
З айфону й у мене не вийшло... А на компютері не має датчика НФС
-
Ну чіп все зчитує. Все успішно. Але коли доходить до фото ID, то постійно видає помилку. Вже і через Український vpn звходжу
-
Так само не можемо. З айфону. А з компʼютеру то як?
-
места ограниченны успей! всему обучаем за счет команды прибыль от 387$ в день. лс
-
Lana Sweet хоче кікнути Диана Малеева з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Також перевірте закріпленні повідомлення, там багато корисної інформації.
-
t.me/uccmb/107734
-
Я не бачив відео ,де можна подивитись ?дякую
-
Якщо заплачу на номінацію зараз с дебетової 500$ все окей? Нікому не відмовляли?
-
А хіба кількість супроводжуючих - не означає кількість всіх інших членів сімʼї ?Наприклад ,сімʼя з 5 осіб (2 дорослих і 3 дітей ).Чоловік - заявник .Отже,кількість супроводжуючих - 4.Хіба ні ?
-
Удалённый аккаунт, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
104946/230031
31 minutes ago