Імміграція до Манітоби
-
Заповнюю LAA вибиває помилку, помилка disappear коли ставлю що працюю на Манітобську компанію з 30.04.23
-
Дякую якщо я візьму довідку з України що працювала по 01.05.23 якfull time це буде 5 років я правильно розумію?
-
Ну так, це максимальний бал. You can claim 100 additional points for being fully recognized by provincial licensing body if you are working in a profession or trade that requires licensing in Manitoba and you have completed all necessary steps to become licensed/certified to practice in Manitoba.
-
Мені за 4 роки нарахували 75 балів із 175, але по SWM
-
Так, я це зрозуміла. Сподіваємося, що отримає запрошення незабаром. Але хвилює, що далі, які терміни. Українці і після запрошення розглядаються на отримання номінації окремо?
-
Дуже дякую
-
3 10.11.18 по 10.11.23 у вас має бути постійно фултайм.
-
Якщо я правильно розумію, то треба відраховувати з дати заповнення ЕОІ . У вас не виходить 5 повних років, мені здається
-
Але я знала що буду звільнятись з Манітобської компанії
-
10.11.23
-
На момент подачі ЕОІ ви повинні були працювати повних 5 років. Коли ви подали ЕОІ?
-
Я заклеймила 4 роки, так як фактично працювала до грудня, а в січні вже приїхали сюди. Все, що тут не рахувала, бо це ще навіть не минув повний рік. Але якщо 14 чи 28 грудня не отримаю ЛАА , то прийдеться коригувати аплікацію і вказувати 3 роки
-
Дякую велике
-
Оскільки бали це не змінює, то тут було такі кейси, аплікації подавали, але обов'язково додавали лист пояснення, що дана помилка не впливає на бали.
-
ЕОІ не заморожує ваші бали, апліканти відповідальні за оновлення даних в ЕОІ.
-
Міняйте ці дані в ЕОІ..зміна з 4 років на 3 впливає на бали. Вам тоді прийдеться відхиляти LAA з неправильними балами
-
Якщо він подався за SWM, то зай чекає зниження балів. Якщо він думає, що його оберуть за спецвибіркою для українців, то цього не буде. Він не є громадянином України
-
Про спецвибврку для отримання LАА- це зрозуміло. А далі на номінацію всіх розглядають у загальній масі?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я працював за межами Канади 3 роки та 7 місяців потім була перерва 3 місяці, після я працював у Канаді 8 місяців. Всюди був фултайм. На момент подачі EOI у сумі виходить 4 роки та 3 місяці. Чи можу я вказати 4 роки?
-
не може бути перерви у 3 місяці між роботами
22 Jan 2023, 05:40
104986/230580
9 minutes ago