Імміграція до Манітоби
-
Дякую велике
-
Оскільки бали це не змінює, то тут було такі кейси, аплікації подавали, але обов'язково додавали лист пояснення, що дана помилка не впливає на бали.
-
ЕОІ не заморожує ваші бали, апліканти відповідальні за оновлення даних в ЕОІ.
-
Міняйте ці дані в ЕОІ..зміна з 4 років на 3 впливає на бали. Вам тоді прийдеться відхиляти LAA з неправильними балами
-
Якщо він подався за SWM, то зай чекає зниження балів. Якщо він думає, що його оберуть за спецвибіркою для українців, то цього не буде. Він не є громадянином України
-
Про спецвибврку для отримання LАА- це зрозуміло. А далі на номінацію всіх розглядають у загальній масі?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я працював за межами Канади 3 роки та 7 місяців потім була перерва 3 місяці, після я працював у Канаді 8 місяців. Всюди був фултайм. На момент подачі EOI у сумі виходить 4 роки та 3 місяці. Чи можу я вказати 4 роки?
-
не може бути перерви у 3 місяці між роботами
-
Ні, треба клеймити 3 роки. Перерва має бути не більше тижня
-
Поясніть, будь ласка, як це відновити статус?
-
Ви можете клеймити тільки повні 12 місяців стажу за 1 рік.
-
Дякую!
-
Навіть якщо обидва періоди більше року, то можна клеймити тільки один період? Якщо є перерва
-
Що за заниження балів? Не зрозуміло. Для українців є виключно окрема вибірка, повертають $500 fee за розгляд аплікації і все. Жодних інших преференцій немає. Час розгляду для SWO, SWM однаковий, жодної різниці немає чи ти українець чи іншої національності.
-
Всім привіт. Після заповнення ЕОІ скільки приблизно часу чекати на відповідь? Дякую
-
Що ви маєте на увазі , що мені прийдеться відхиляти ЛЛА? Це в тому випадку, якщо я отримаю ЛЛА після грудня і досвід до того часу не зміню? Тобто, якщо я отримаю ЛЛА в січні чи ще пізніше, і на той момент у мене вже не буде виходити 4 роки , то тоді прийдеться відхилити , бо інформація не відповідатиме дійсності? Але якщо я отримаю ЛЛА в грудні, то тоді вже ЛЛА "заморозить" мені мій досвід? І "заморозиться" досвід після отримання ЛЛА чи уже після заповнення анкети на номінацію?
-
Залежить від ваших балів. Я надіюсь отримати наступного четверга, якщо буде нормальна вибірка без якихось нюансів.
-
4 дні, бо ми подались перед очікуємою вибіркою
-
Кожні два тижні по четвергах,наступний 14 грудня
-
Показали, що в мене 818 балів. Думаю нормально. Буду чекати 14 грудня
22 Jan 2023, 05:40
104998/231578
5 minutes ago