Імміграція до Манітоби
-
Про спецвибврку для отримання LАА- це зрозуміло. А далі на номінацію всіх розглядають у загальній масі?
-
-
Ні, треба клеймити 3 роки. Перерва має бути не більше тижня
-
Дякую!
-
Що за заниження балів? Не зрозуміло. Для українців є виключно окрема вибірка, повертають $500 fee за розгляд аплікації і все. Жодних інших преференцій немає. Час розгляду для SWO, SWM однаковий, жодної різниці немає чи ти українець чи іншої національності.
-
Всім привіт. Після заповнення ЕОІ скільки приблизно часу чекати на відповідь? Дякую
-
Що ви маєте на увазі , що мені прийдеться відхиляти ЛЛА? Це в тому випадку, якщо я отримаю ЛЛА після грудня і досвід до того часу не зміню? Тобто, якщо я отримаю ЛЛА в січні чи ще пізніше, і на той момент у мене вже не буде виходити 4 роки , то тоді прийдеться відхилити , бо інформація не відповідатиме дійсності? Але якщо я отримаю ЛЛА в грудні, то тоді вже ЛЛА "заморозить" мені мій досвід? І "заморозиться" досвід після отримання ЛЛА чи уже після заповнення анкети на номінацію?
-
Кожні два тижні по четвергах,наступний 14 грудня
-
Показали, що в мене 818 балів. Думаю нормально. Буду чекати 14 грудня
-
Як так не мати ідентифікаційного коду України, це якась тупість, ну тепер і думайте.