Імміграція до Манітоби
-
2 вказати не можна, там поле тільки для одного, і його система повинна потім у себе знайти
-
Подовжити вп
-
Реєструюсь зараз у EOI і в розділі 2 (More Information) останнім питанням є Please enter the amount of liquid, transferable settlement funds available to you (CDN$) казали ж що гроші не потрібні, якшо через Skilled worker подаватись? Чи може я щось не правильно вибрав та на іншу программу подаюсь? Підкажіть, хто знає?
-
Добрий вечір шановні, підкажіть будь ласка а якщо на федеральному етапі закінчується work permit,які дії можна зробити?
-
Зрозумів, дякую. Якщо маю на даний момент 9 тисяч, та збираюсь брати авто в кредит через пару тижнів з першим внеском 6 тисяч, то краще одразу вказати, що маю 3 тисячі? :)
-
Ви отримуєте пейстаби кожні 2 тижні? Чи там просто немає розрахунку? Ви заповняли ТД1при прийомі на роботу?
-
Гроші потрібні на обох основних програмах, за які тут говорять, для спецвибирки - обов'язково 10т +2т на кожного наступного, для SMW така ж сумма, але офіцер може взяти до уваги вашу поточну зп. В анкеті потрібно вказувати, скільки ви маєте грошей.
-
Є відео в закріплених. У вас три роки вже пройшло? Чи паспорт теж старий?
-
Дуже дякую
-
Обов'язково вказати ті гроші, які будуть доступні весь час. Вам запит на proof of funds може прийти і на федеральному етапі.
-
Буде видно, виходу іншого для мене не має, тому відправив заявку, а там одобрять чи ні буду бачити.
-
Ахахах все буде добре 👌
-
Я вказав 0, що буде те буде.
-
Ні, у мене пройшло 1,5 року, але я тільки подав заяву EOI і поки ще навіть не отримав запрошення на збір документів, я вже бачу, що точно не встигаю.
-
Допоможіть якщо хтось знає
-
Тобто, у вас ще в запасі 1.5 року вп....на федеральному етапі, якщо буде закінчуватись, то можна подати на продовження. Як на мене, зараз навіть немає підстав на подовження
-
дякую за відповідь,просто я хвилююся,я ще навіть не отримав запрошення на EOI,враховуючи існуючу ситуацію,що люди чекають номінації більше 7 місяців,а федеральний етап офіційно до 22 місяців.Я бачу, що точно вже не встигаю.Тому і переживаю за це.Я правильно вас зрозумів, що якщо отримаю номінацію і вже буду на федеральному етапі, то це вже буде підставою для продовження wp?
-
Так, коли отримаєте AOR на федеральному етапі, то зможете податися на bridging work permit.
-
Зрозумів, спасибі велике, а що таке bridging wp і чим він відрізняється від нашого по quaet?
-
я отримую просто чек з якого вже сплачено податкт і з яким йду до банку я не в тому положенні на своій роботі шоб шось вимагати чи просити(я спитав 3 рази) але невже ім так важко заставити бухгалтера якого вони наймають шоб він відсилав це на пошту канадцям всеодно власникам також, дім за 2 мільйони треба швидко побудувати... так я звповнював t1
22 Jan 2023, 05:40
105073/233714
12 minutes ago