Імміграція до Манітоби
-
Так
-
А можна і я, є запитання з приводу чеків?)
-
Good afternoon.. We arrived here on 9 October But we might have to leave end of November to Amsterdam to sort out some things and will back after this winter maybe in march How long we can stay Out of the country in order to not cancel our work permit? We have visa on our passport multiple
-
Ок, без проблем
-
У вас мають бути чеки з обмінників , на кожного, до 10 тисяч, ми коли влетіли в торонто , запитували у прикордонників, чи декларувати, якшо на вас 2 менше 20 тисяч то не потрібно , якшо більше 10 тисяч на особу то треба декларувати.
-
Добрий день, підкажіть, хто летів до Канади із дітьми 16 років, чи вимагали у вас дозвіл від батька? (ми з ним давно розлучені). Дякую
-
Питання зняте, перевірила сама в офіційному джерелі)
-
Дякую за відповідь💛 Читала, що вже не потрібно заповнювати arrive can, чи то не так?
-
Дуже дякую 💛
-
Вистачить, якщо все буде добре. У нас не все було добре. Літак затримався на 2.5 год. В нас залишилось 2 год. Ми бігли з візочком, 2ма автокріслами, 6ма валізами і 3ма дітьми (2, 3 та 8)... ми встигли, бо наступний літак на Вінніпег теж запізнився) І це при тому, що я маю хороший рівень англійської і розпитував та домовлявся, щоб проскочити черги га маршруті. То просто ідеальний маршрут з нормальним часом очікування, і можливістю взяти квитки по норм ціні, але ми брали за 3 місяці, до вильоту.
-
А чи вистачить часу, щоб оформити work permit? Бо як я зрозуміла його потрібно оформлять в першому аеропорті. Чи ні?)
-
Будь який агрегатор. Наприклад Skyscanner. Встановіть на телефон і шукайте по днях. Там є маршрут Варшава - Торонто (LOT) - Winnipeg (Westjet). Очікування в Торонто 4.5 год. Візьміть до уваги, що багаж ви маєте забрати самі в Торонто, тому готуйтесь морально то марафону по аеропорту. Спожіваюсь, що діти вже дорослі, або летите не самі, бо можна "дати дуба" від того кросу.