Імміграція до Манітоби
-
Liquid assets refer to cash on hand, cash on bank deposit, and assets that can be quickly and easily converted to cash. The common liquid assets are stock, bonds, certificates of deposit, or shares.
-
Це вибір кожного, читайте уважно умови
-
І це liquid funds?
-
Дякую!
-
Одразу видно професіонала. Ви в усьому праві.
-
Non-redeemble GIC можна розірвати у випадку особистого банкрутства та смертельної хвороби. Все решту на розгляд банку.
-
Я вибачаюсь, Ви не в CIBC часом працюєте?
-
Є декілька типів Gic : cashable, redeemable, non- redeemable etc. І якщо ви вибрали non redeemable, бо там вище відсоток, то на цей період вы не можете використати гроші. Це я вам за RBC кажуть, як у інших фінансових установах - не знаю
-
Це з договору з RBC: you may cash the GIC within your Registered Plan before the end of the term of the GIC
-
Так а яке це GIC? Якщо cashable, там де вам 4 % дали, тоді все вірно. Бо якщо би ви вибрали non redeemable то отримали 5.35%. Але не мали доступу у грошам. Я з цього і почав речення: є декілька типів GICs
-
Все вірно, навряд чи він би говорив про financial hardship, тому і не зрозуміло, на що він рекомендував non-redeemable
-
Я можу cash non-redeemable з штрафом в любий момент, це те що мені мій rbc advisor сказав.
-
Підскажіть будь ласка що у банківськивському стейтменті офіцер хоче бачити протсо залишок на рахунку ? якщо у мене на канадському рахунку є тільки зарахування коштів і зовсім немає витрат тому що всі витрати йдуть з української картки і чи треба мені додавати до канадських стейтментів ще виписку з української картки? Витягнула з Монобанку стейтмент на англійський за пів року цього буде достатьньо ?
-
Так, можете, але буде штраф. Хоча по правді кажучи, можливо і без, якщо у вас є обставини для цього: financial hardship, job loss etc
-
Дякую
-
У першу чергу офіцер хоче зрозуміти звідки у вас гроші, які надходження і звідки. Потрібно все надавати таким чином, щоб офіцер розумів. Наприклад, гроші на сейвінгу, який поповнюється щомісячно із чекінгу. То потрібно додати і стейтмент із чекінгу також.
-
Доброго ранку, підскажіть будьласка, чи треба при заповненні аплікаці на номінацію, в розділі освіта, вказувати ініормацію, що дитина ходить до дитячого садка, чи потрібно зазначати, починаючи зі школи, дитині 4 роки
-
Можна вказати preschool, а яка проблема?
-
Дякую, проблеми не має, я не могла зрозуміти чи то треба робити
-
Привіт.Якщо Ви вже у Вінніпезі,або плануєте приїхати,запрошую долучитись до новоствореної групи у ФБ, для обміну корисної інформації, за посиланням m.facebook.com/groups/565890745700744/?ref=share&mibextid=NSMWBT
22 Jan 2023, 05:40
105161/229691
3 minutes ago