Імміграція до Манітоби
-
Порадьте , будь-ласка, маю диплом коледжу та диплом університету. І там і там більше 3х років навчання. В анкеті маю вказати : "Two post-secondary programs of at least two years each" 115 points Або "One post-secondary program of three years or more" 110 points ? Мене збентежило, бо міграційний консультант вказав на другий варіант для мене чомусь. Дякую за відповідь
-
Рахується тільки бакалавр
-
Коледж не йде як постсекондарі якщо він після 9 класу. Тому і one.
-
А скільки зазвичай проходить часу після здачі біометрії перед отриманням пр? Коли вже перевірені документи і біометрія пройдена.
-
Дмитро. Допоможіть знайти мій NOC. TRAY PACK. Не можу визначити NOC. Будь ласка.
-
1 рік в коледжі, а середню освіту як мені вказувати тоді?
-
Але в мене немає документа зі школи, бо напевно коли його подавала в коледж, там його і залишила. Тобто, атестат за повну середню освіту це коледж написано, тоді як мені в аплікації це указати? Бо після коледжа, в мене є інститут 5 років.
-
Залежно що пакуєте noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=7%2BrfRwNtSy5TSsAXxcb%2F3vRWdYAq7xAW5OqqdD9HMq0%3D
-
Я бачив, що тут вказували 10 років школа, 1 post secondary education. Але все мусите підкріпити документами потім.
-
1 по 9 класс звичайна школа, потім коледж 1 рік, де я получила атестат (повна середня освіта) потім 4 роки бакалавр, 1 рік спеціаліст.
-
М'ясо.
-
Будь ласка розпишіть всю вашу освіту, а не кусками інформацію давайте. У вас є магістр?
-
Коли вона подала на CUAET?
-
Моя мама отримала візу 5 років назад і на момент відкриття програми CUAET знаходилась в Канаді. Я їй подала на опен ворк перміт. Він прийшов без позначки CUAET. Медичну карточку і допомогу ми отримали .
-
Тупість не могти здати CELPIP на мінімум!
-
В неї гостьова багаторазова віза. На CUAET візу ми не подавали. Подали заявку на виплату літом 2022 року і за тиждень отримали
-
Доброго вечора. Заповнюю заявку на ЕОІ. Як записати диплом молодшого спеціаліста?
-
ІПН залишається за особою постійно, навіть після смерті. Використовуйте ІПН який у вас був до виїзду.
-
Дуже дякую за відповідь. Мені ось зовсім нещодавно теж одна людина про це сказала. Але я його не пам'ятаю. І, на жаль, копії не маю. Чи його можна десь знайти тепер?
-
Зверніться у податкову. Там можуть видати дублікат.
22 Jan 2023, 05:40
105245/230580
2 minutes ago