Імміграція до Манітоби
-
t.me/uccmb/130860
-
Маю два закордонних паспорта. При заповненні аплікації на номінацію в розділі 1.Персональна інформація вказую паспорт з візою Канади ,а другий показую в розділі 8.Форми і документи?
-
Дякую!
-
Та яка різниця для номінації? Якщо хочете, то для федерального етапу вкажіть новий паспорт, а той ще візою просто потім додасте відсканований.
-
Так,паспорт з візою дійсний,то другий паспорт без візи можна не вказувати?
-
Це не важливо, головне, щоб був дійний паспорт.
-
Дякую за відповідь,тобто якщо не буду показувати другий паспорт на номінацію,то це не буде виглядати для офіцера ,що щось приховую?
-
Не можу зареєструватися в трекінгу для перевірки статусу на фед. Етапі. Увесь час видає помилку. Можливо хтось стикався з таким ?
-
Доброго дня! Надіслала в MPNP заявку. Але не бачу, яку я програму вибрала SWO або SWM Чи після погодження заявки буде визначено, по якій пройду? Я не пам'ятаю, що я обрала. Бо почала заповнювати місяць тому. А сьогодні перевіряла, чи все правильно вказала в особистих даних та надіслала. А тепер не згадаю, чи на цьому етапі вибір програми , чи це буде далі
-
@western9 Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи потрібно вказувати місце роботи чоловіка, якщо він працюю менше 6 місяців( але досі там працює) на етапі LAA. Головний аплікант жінка. Чи це вже вказувати тільки на федеральному етапі, а на провінційному просто не вказувати цього? Дякую 👌🏼
-
Додайте employment verification letter
-
Добре, тобто треба вказувати навіть, якщо він на probation period досі? Й потім додати документ, який це підтверджує(Джобс оффер)?
-
Так зайдіть в акаунт і подивіться у файлі
-
Ну так можна ж скачати ЕОІ файл, там на останній сторінці пише
-
Добрий день! Підскажіть будь-ласка. Сестра збирається в січні в Канаду. Вона має ворк візу до серпня 2025 року. Work permit видадуть до кінця візи чи на три роки?
-
Обов'язково вказувати інформацію про чоловіка якщо він депендант
-
Вони відповіді не дають.я заповнив форму на зміну роботодавця і вже чекаю 2 місяц.нуль реакції
-
Окей, дякую
-
Одразу, на сторінці з Сабміт, права верхня частина, там таке не дуже помітне посилання Типу summary чи щось таке
-
Не можу знайти Одразу має бути файл? Чи коли підтвердяиь заявку?
22 Jan 2023, 05:40
105309/230461
33 minutes ago