Імміграція до Манітоби
-
До речі, якщо за останні 5 років, я працював на декількох приватних підприємців. То в колонці вказувати « Private entrepreneur» імʼя прізвище по батькові, так?
-
Скажите пожалуйста у кого какой период ожидания номинации? Мы подали на получение номинации Манитобы 26 июня, уже почти 6 месяцев ожидаем.
-
Треба ворк перміт на 10 років тут ,не менше .
-
😂😂😂😂
-
The MPNP has committed to process all applications within 6 months from when the application was submitted. However, the MPNP is currently experiencing delays in the processing of applications taking beyond 6 months processing with some applications estimated to take 9 – 12 months.
-
Добрий день! Якщо на роботі аплікант отримав підвищення , змінилася посада та підписав контракт на рік? Роботодавець без змін. Треба повідомити та куди? Зараз на провінційному етапі
-
Потім буде 12-18 , і так може через років 9 отримаєш , Боже це просто щось неймовірне 🤗 Манітоба попереду всіх провінцій по швидкості .
-
Зате квоти збільшили . Щоб потім в час розгляду збільшити 🤭🤭 вдвічі 🤣🤣 логіка на рівні .
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи отримали вони ворк перміти безпосередньо в аеропорту? Моїм батькам зараз в Торонто дали заповнити якісь документи і говорять що за два тижні вишлють ворк перміт на мою адресу…
-
Супер, дякую)
-
Як виявилось це якийсь співробітник що говорить українською таке їм розказав. 🫠Letter of Introduction в них є. Сказала їм щоб давали цей лист і паспорт офіцеру і на місці отримували ВП. Розкажу чим це закінчиться)
-
А ваши батьки надали офіцеру letter of introduction? Я про нього геть забув, добре що в чат зайшов
-
Було до 6 . Тепер може і 12 місяців 😂
-
Нам теж не надіслали нічого . Вперше чую що вони результати надають 😅
-
Хіба вам на пошту не надіслали? Я проходила мед огляд для іммігрантів з України (той що треба пройти впродовж 90 днів після приїзду) так мені результаті надіслала кліника на пошту через 2 тижня десь. Надіслали лінк для входу на сайт кліники і звідти я вже скачала результати
-
Може залежить від кліники... Не знаю. Надсилають лінк для входу в сістему, а не результати файлом. В будь якому разі, раджу звернутися до кліники. Може вони ваш мейл в анкеті не розібрали
-
таке всюди. Потрібно мати не менеш 3-5 годин між рейсами, щоб у випадку чого пробувати все таки отримати перміт відразу
-
На початку програми видавали visitor visa, в мене також така віза до речі. Так ось, є дуже великий ризик для тих, в кого така віза стоїть в паспорті, навіть при наявності листа про ворк перміт.
-
Цікаво, це проблема в аеропорту Торонто, чи в інших теж?
-
Так, потрібно настоювати, щоб видали відразу.
22 Jan 2023, 05:40
105348/229622
7 minutes ago