Імміграція до Манітоби
-
Звонив сьогодні, Медогляд якому 5 місяців зарахували. Три інші будемо проходити. Так що сенс звонити є
-
Підкажіть чи можливо зробити канадську візу перебуваючи в Канаді, після подачі на номінацію?
-
Доброго вечора! Знаю, що багато разів задавали такі питання Але уточнюю. Заповняю. Основний аплікант чоловік. Досвід роботи в Канаді 1.5 року, тобто округляю до 1 року. Досвід роботи перед Канадою офіційний був до вересня 2020 року. Тобто, між вересень 2020 до серпень 2022 пробіл. Тобто, ці два роки не вказую. Але якщо рахувати останні 5 років, то була хороша офіційна робота 2 роки підряд, з 2018 по 2020. Я не можу її врахувати, бо вона не безперервна по часу з канадською? Виходить, що вказую лише 1 рік. Та ніби ніде ніколи не працював? Виходить, отриманий раніше досвід згорає через проміжок часу між роботами?
-
Дякую ☺️ Так, тоді 2 Добре вже хоч не 1
-
Дякую ще раз за відповідь. Зараз уважно ще раз перевірила. Всі відповіді як у Вашому прикладі. Балів набрано 811. Заявку сьогодні в обід відправила. Тобто я на самомк першому етапі подачі в MPNP. Буду чекати 48 год погодження, щоб продовжити. Хочу впевнитися, що правильно надіслала. Я не можу таки зрозуміти, куди мене відправляє. На SWM або SWO? Файл свій скачала , дякую, що підказали. Але не знаю, де то показує, куди відправляє. Мені треба SWM. Бо я вказала 0 баланс. По своїм особистим обставинам не відклали. Та поки не зможемо відкласти. Тому вирішили не тягнути час, ризикнути. Зп чоловіка хороша, регулярна, я сподіваюсь, цього достатньо. Але ми ніяк не зможемо по SWO Як то зрозуміти все ж, по якій програмі проходимо? Ось тут вказала ось так ( по відео зрозуміла, що так треба) Нижче фото покажу зараз
-
Ось, в прогресі. Але тут не пише , яка з програм. Тут загально SW
-
А Ви випадково не знаєте, може зустрічали інформацію, чи можна змінити щось? Чи якщо система вирішила за мене, вже нічого?
-
Нажаль
-
У вас SWO стрим, це не те що вам треба