Імміграція до Манітоби
-
Ні, сразу в резюме після першого заповнення
-
Сама важлива порада, яку мені дала моя подруга перед подачею на ПР - не спіши і завжди перечитуй листи декілька разів, що ти отримуєш від IRCC і те, що ти туди відправлєш. Я замахала перед завантаженням документів всіх хто міг перечитувати англійською серед моїх друзів) Щоб на всякий випадок передивились, бо око було вже таке замилене що могла щось пропустити. Того так - завжди все читайте по декілька разів, а то і кидайти в перекладач те, в чому сумніваєтесь.
-
У вас ще все попереду, у мене з цим заповненням була вже істерія федеральний переробляли 3 рази
-
Дякую , що допомогли розібратися. Сподіваюсь, що все вийде🙏
-
Тепер зрозуміло.... і мені теж😉
-
Вот дівчина показала своє резюме при заповненні на SWM, тут всі бали і програма.... якщо вас це цікавить
-
Не зовсім розумію запитання, вас цікавлять бали, ви вже знаєте свою програму...
-
Згодна на 100% Та око реально замилене. Дивишся, дивишся. Вже очі пекуть
-
-
Так, після LAA в великой анкеті є сторінка в якій треба підгружати файли, у вас буде запит на цю таблицю з 60 балами
-
Ви написали що треба підкріпити підрахунок балів. При першому заповненні я не бачу як прикріпляти (куди саме), я заповнила на swo, у мене також мало балів, анкету засабмітила і система одразу кинула на сво як і має бути. Але я не прикріплена ніде документу по набору тих 60 балів. Система рахує по 1000 бальній шкалі. Чи треба кудись прикріпляти анкету на ті мінімальні 60 балів? То якщо так мене цікавить куди саме :)