Імміграція до Манітоби
-
Документи ви зможете завантажувати лише коли вам прийде запрошення на подачу - LAA (Letter of Advice to Apply)
-
Не зовсім розумію запитання, вас цікавлять бали, ви вже знаєте свою програму...
-
Так, і саме головне що якась дрібничка може дати затримку в розгляді процесу.
-
Підкажіть будь ласка де це? Я заповнила на еоі по swo, заявка прийнята, але документи ще підгружати ніде не можна, чи я щось пропустила?
-
Згодна на 100% Та око реально замилене. Дивишся, дивишся. Вже очі пекуть
-
Якщо ви набираєте 60 балів, то вашу заявку можуть відібрати по спецстріму для українців.
-
Так бачила цю сторінку, але поки недоступно. Чи вірно я розумію що з низькими балами то буде окрема вибірка для українців? Там де бали не мають різниці
-
Все ок) ви не зможете пропустити - вам прийде повідомлення з детальною інструкцією. Ваша заявка оновиться і вам прийдеться ніби наново заповнювати, але там вже буде більше сторінок для заповнення і вже там будуть слоти на завантаження документів.
-
Так, після LAA в великой анкеті є сторінка в якій треба підгружати файли, у вас буде запит на цю таблицю з 60 балами
-
Так дякую. Зрозуміла вас. У мене така ж анкета, просто думала що пропустила де на еоі ще додавати ту анкету на 60. Тепер зрозуміло що ніде. Дякую що прояснили
-
Ви написали що треба підкріпити підрахунок балів. При першому заповненні я не бачу як прикріпляти (куди саме), я заповнила на swo, у мене також мало балів, анкету засабмітила і система одразу кинула на сво як і має бути. Але я не прикріплена ніде документу по набору тих 60 балів. Система рахує по 1000 бальній шкалі. Чи треба кудись прикріпляти анкету на ті мінімальні 60 балів? То якщо так мене цікавить куди саме :)
-
Мушу іноді писати і таке, бо он навіть за витяг про несудимість з Дії перепитують по 100500 тисяч разів😅😅😅
-
Так знаю:) дякую)
-
Дякую ! Треба спробувати її зробити дистанційно. Може через близьких
-
Може. Але треба витяги з рєєстру та незалежна експпртна оцінка. Свіжа.
-
Вибачте, може ви то знаєте, але мушу уточнити 🙈🙈🙈- 60 балів по іншій шкалі) не та, що має 1000
-
Розумію вас) я просто читаю вже скільки групу і не часто бачу потрібні мені запитання-відповіді, а тут якраз скористалася змогою. Трошки хвилююся, бо бачу що нелегко все вірно заповнити самостійно)
-
Я щось не зрозуміла, яких 2 доби ви чекаєте?
-
Чи щось не так зрозуміла?
-
Та по чату стільки разів зустріла , що заявку ЕОІ погоджуючись 48 годин
22 Jan 2023, 05:40
105504/233552
11 minutes ago