Імміграція до Манітоби
-
@lawyer_ukraine_now - приєднуйтесь до першого юридичного каналу. @lawyer_ukraine_now - приєднуйтесь до першого юридичного каналу. @lawyer_ukraine_now - приєднуйтесь до першого юридичного каналу. @lawyer_ukraine_now - приєднуйтесь до першого юридичного каналу. @lawyer_ukraine_now - приєднуйтесь до першого юридичного каналу.
-
Всех приветствую Ищу серьёзных людей в команду для совместного заработка. Есть белая тема (crypto) в которой вы будете поднимать от 1700 зеленых за месяц. Подробности в ЛС.
-
Dmytro хоче кікнути User з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Dmytro хоче кікнути @Viktor_lomin з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Після подачі на федеральний етап. В інтернеті рекомендують подаватися після AOR, але спробуйте після подачі на федералку.
-
@smlnkv_alex хоче кікнути @ann8976 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрый день. Нужен ответственный человек для сотрудничества, дистанционно. Подробности в личку
-
Продаю велосипед був у користуванні 1,5 місяця .рама 18 у зв'язку з виїздом з Вініпегу. Новий коштував -950 $.продам за 700 + торг.
-
Добрий ранок скажіть будь ласка чи витяг з Дії про несудимість підходе для подачі на ПР ? Напишіть будь ласка хто вже подався! Дякую
-
@banofbot
-
Привіт усім! Я почав працювати в дилершипі Gauthier. В якому хороші і вигідні умови для купівлі як вживаних так і нових машин. Так як я там перший хто розмовляє Українською мовою це щось для них нове і новий ринок клієнтів, компанія дає хороші умови для оформлення авто як в кредит так і готівкою, можна взяти машину в лізинг. В кожного індивідуальна ситуація тому, якщо комусь потрібне авто я буду дуже радий допомогти проконсультувати, підказати,показати, зробити тест драйв. Гарного всім настрою😇
-
@jettecs хоче кікнути 732873 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Що таке bringing?
-
Що таке AOR?
-
"Приносить". Але там було "bridging", що означає "перекриває прогалину"
-
Рекомендую для початку переглянути всі відео в закріплених повідомленнях, зніме цілий пласт питань. В іншому разі, у Вас буде маса запитань по абревіатурах і документах) AOR-- an Acknowledgement Of Receipt
-
І що воно означає в контексті AOR , а не з урока з англійської?
22 Jan 2023, 05:40
105545/233494
19 minutes ago