Імміграція до Манітоби
-
Робили переклад з іспанської мови і нічого не потрібно завіряти в імміграційному центрі. Афідавіта вистачає
-
Ні, таких провінційних програм у Манітобі немає. Ви можете спробувати податися через регіональну федеральну програму.
-
@alexandracrypt0, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Будь ласка, скористайтеся пошуком по цьому чату - є десятки людей які надали відповідь з цього питання. А також відповідь є у закріплених. 😭😭😭😭
-
Усiм привiт ПiдкажIть хто знае. Мене звiльнили з роботи.Рiк вiдпрацював. По overseas 60 балiв i грошi е. Бали eoi анкети у мене 390. Питання: Як довго приблизно чекати лист LAA з 390 балами? Дякую
-
Паспорти обов'язково для всіх.
-
Читала про перелік документів для подачі на PR для провінційної програми, тут в групі. Пише, що можна паспорт, свідоцтво про народження, ID. Чи можу подавати дітей по свідоцтву про народження, переклад завірені? Чи обов'язково паспорти?
-
Ви автоматом пройдете спецвибірку для українців, якщо ви набрали 60 кваліфікаційних балів. Нагадаю, що мова, гроші та зв'язок із провінцією обов'язкові.
-
Дякую
-
Такі питання про Дію і тд, виникають у людей через «фахівців» з ТікТоку, ФБ і тд. Бо як зайшов в коменти до допису, а там пані стверджуєм що 🇨🇦 приймає переклади лише від ліцензованих в 🇨🇦 перекладачів.😂
-
Ви отримаєте LAA в найближчу вибірку. Ваші бали там не важливі. Головне набрати 60.
-
Це не ті бали
-
У мене 390 а тут 720 балiв мiнiмум
-
Так
-
Мову здали?
-
t.me/uccmb/129517
-
Повертають. Автоматично, через декілька місяців, на ту де карту, з якої платити. Нічого робити не треба.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласки чи повертають 500$ при подачі на номінацію провінції, коли і як це правильно зробити?Дуже дякую
-
Ні, під час ЕОІ.
-
60 балIв це вже пiсля листа LAA?
22 Jan 2023, 05:40
105574/230461
36 minutes ago