Імміграція до Манітоби
-
Aa ok thanks So no need any specific job. And foreigners after 6 months work can go for PR. It’s clear 💕
-
Good evening friends We have a question. For foreigners who’s spouse of ukrainien.. They are also allowed to apply PR after 6 months of work? Or only ukrainien can apply PR . Thanks
-
Sure, they are allowed to apply for the provincial nomination under the Skilled Workers in Manitoba program. That program requires at least 6 months of full time ongoing employment with a requirement to continue working for the same employer until the PR status has been received
-
Цей водій перевозив нам меблі. Ми дуже вдячні. Рекомендую !
-
Дякую!
-
Дякую за відповідь!
-
Ми разом вже багато років, в Україні є спільно куплена нерухомість ,прописані також разом Тут квартиру орендуємо на двох,багато спільних фото . Чи достатньо буде таких доказів щоб довести common law ?
-
Добрий вечір,плануємо з хлопцем подаватись на ПР через програму SWM. Підкажіть будь ласка,чи можемо ми подасть «разом» щоб я була головним аплікантом ,якщо офіційно ми не одружені ?
-
Доброго дня! В кого була подібна ситуація? Подали в Канаді на єдиноразову допомогу. На дорослих отримали ще 3 місяці назад. На дитину система не пропускає. Дзвонимо, постійно зайнято. В кого була така проблема? Як вирішили?