Імміграція до Манітоби
-
Я маю таку ж ситуацію. Будь ласка напишіть, як саме ви вирішете подавати інформацію. Дякую
-
А вам вже лінк на портал для завантаження фото прийшов?
-
Доброго дня. У кого була ситуація : досвід роботи парт тайм більше року, в цей період мала 6 місяців фул тайм роботи там же. Зараз продовжую працювати парт тайм. Тобто в довгий період парт тайму маю відрізок в пів року фул тайму на одній і тій самій роботі. Як це показати заповнюючи аплікацію?
-
Дякую вам!
-
Не дуже розумію, але під час заповнення аплікації у розділі employment є опції, щоб вибрати fulltime vs part-time
-
Просити переробити або надати пояснення під час подачі документів. Все має бути дуже логічно.
-
У мене була така ж ситуація. Після півроку парттайма мене взяли на фуллтайм і ще через півроку я подалась від цієї роботи на номінацію. Я вказувала як дві окремих роботи і прикріпляла річні пейстаби, щоб було видно, чому так. В employment verification letter у мене вказана тільки фултайм
-
На мою думку, потрібно заповняти так, як у вас вписано у employment verification letter.
-
Так. Але я на одній і тій же роботі працюю парт тайм, потім фул тайм і знову парт тайм. Мені це розділити на три окремі розділи при заповненні?
-
Якщо у вас ж ліцензія, то все ок
-
Думаю вказати як три окремі роботи буде вірно.
-
Дякую
-
Тоді потрібно той фултайм довести пейстабами.
-
Там так і написано, що працюю з серпня 2022 і досі парт тайм , але мала з травня то листопад фул тайм:)
-
Дуже правильна порада.
-
Зрозуміло. Наче зараз в середньому близько 3 тижнів. У нас з вами в один день прийшов той лист-запит. Ось і в хотіла запитати чи маєте апдейт)
-
Ні, дивіться вище
-
Ще ні. І мабуть нескоро. Бо я засабмітила зміни по роботі. То провінціали тепер заклопотані
-
Лінк для завантаження фото?
-
Що ви маєте на увазі?
22 Jan 2023, 05:40
105633/232098
8 minutes ago