Імміграція до Манітоби
-
Ага. Тоді буду просити цифровий варіант. Дякую!
-
Сканований в пдф не приймає. Я сканувала і потім зберігала в jpeg форматі. Бо коли фотографувалися не додумалася попросити і цифровий формат вислати на пошту
-
Дякую за інформацію! Тоді ще тиждень майже чекати) Доречі, а фото вантажити відскановане, чи digital формат?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, я чула що для еміграції с дитиною потрібен дозвіл батька на еміграцію. Не можу знайти форму для заповнення цього дозволу. Можливо хтось знає де її знайти.
-
Кристина, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Якщо натиснути пошук по чату та ввести "дозвіл батька" то зі 104 результатів вже другий містить опис кейса з нотаріусом, а третій - номер форми.
-
Дякую)
-
Ніби я не прожив в Канаді десяток років. Лікар - це приватний бізнес. Уряд - це уряд
-
Dmytro хоче кікнути @ivannnn_k з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Dmytro хоче кікнути Карина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
СРОЧНО !!!! Набор в команду осталось 5 мест доход от $ 567 в день с тебя телефон и 1-2 времени пишите +
-
нyжeно пару человек , 2 чaсa в дeнь, oбyчeние с 0, нyжeн тeлeфoн от $ 343-876 в день + в лc
-
хoчeшь зapaбaтывaть бoльшe дeнeг? я тeбe пoмoгy c этим, cтaвь + в лc
-
Ivan, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Anna хоче кікнути Кристина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Можна брати і просто додатково повідомити через форму зв'язку із MPNP. Але все поясніть, що це не зміна роботи, а додаткова робота
-
immigratemanitoba.com/2023/12/ukraine-draw-20/
22 Jan 2023, 05:40
105661/229911
12 minutes ago