Імміграція до Манітоби
-
Напишу зараз
-
вони швидко відповідають
-
Добре, дякую:) Я думала дзвонити до них
-
напишіть в консульство в разі чого, якщо не отримаєте тут відповіді
-
не зможу допомогти з електронною чергою, не знаю, не дивилась як воно працює, вибачте
-
Я тільки встановила дію і розбираюся як стати онлайн чергу, якщо знаєте поясніть . Бо мене щось не пропускає , вибиває що нема дат і не записує в чергу
-
мабуть багато людей хоче оформити паспорти, аби встигнути ворк перміт продовжити
-
але то було ще до того, як ввели електронну чергу, тому зараз не можу сказати напевно :(
-
мені так пояснювали коли я писала в консульство
-
Я просто перевіряла чи хоч на якийсь місяць буде
-
там запис здається на наступний місяць лише ведеться тобто день минає, відкривають один день для реєстрації на наступний місяць тому наврядчи можна побачити щось на квітень чи наступне літо тим паче
-
Підкажіть будь ласка, я зараз заповнюю анкету на SWM, у розділі review and submit натиснув Prewiew EOI-SM і там ось це. Де я зробив помилку?
-
Виглядає так, наче Ви забули вказати роботу
-
Дякую
-
ось приклад t.me/uccmb/67985
-
Ви вибрали роботу in the past або вказали, що у вас немає довготермінового контракту/permanent employment
-
дуже дякую
-
Йдіть в Eligibility і змінюйте
-
Так, я не вказав, но я не можу зараз знайти цей розділ, де я можу це зробити?
-
Так, при подачі довідки там буде поле additional details, то можете пояснити чому ви вибрали саме SWO. Але це має бути реально контракт до 12 місяців і ось-ось завершитися
22 Jan 2023, 05:40
105709/230361
19 minutes ago