Імміграція до Манітоби
-
Але за це нарахують бали, а довести не зможу Буде відмова Якщо не вкажу, а потім у аплікаціі буде робота, то теж брехня чи ні?
-
Думаю важливо вказувати в ЕОІ теж саме, що і потім в повній аплікації
-
Вибачте, якщо багато питань, але я не зовсім розумію процес Тут такі самі питання, як у прикладі з інтернету Питають «я не працюю, але маю джоб офер» Та питають про досвід І я не розумію, чи можна вказати 0, якщо не можу довести, але потім не збрешу і розповім про неї у аплікаціі
-
ApplicationReport.pdf Приклад балів після #EOI EOI submission для SWM
-
Про досвід запитують вже потім
-
Мій якраз приклад для SWM
-
Дякую! Спробую створити фейковий акаунт
-
У мене тут чітко видно, що я вибирав.
-
Для бізнес-стріму треба вроді 150 тис. мати. Ви вибираєте SW. Якщо ви вже в Канаді по CUAET і оформив перміт, то вибираєте потім країну резидентства Канаду. І нові поля появляються. В інтернеті не той приклад.
-
Дякую! І я ще раз вибачаюсь за повторення питання Обрати можна або SW, або бізнес стрім Чи можна обрати SWM, чи що обрати, щоб не доводити досвід роботи?
-
Добре, зрозумів, дякую дуже 👍
-
Так, все правильно. Якщо ви є резидентом Польщі, то правильно вказали. Після приїзду і оформлення документів на робочий перміт, ви напишіть до MPNP, що відбулися зміни у вашій ситуації.
-
Ви вже не оновите заявку. Нове ЕОІ можна подати аж за 6 місяців.
-
Інформацію на цій першій сторінці ви повинні подати точну, бо потім ви НЕ ЗМОЖЕТЕ її змінити!
-
Приклади в інтернеті від осіб, які заповнюють EOI поза Канадою та не є тимчасовим резидентом Канади.
-
Щиро вдячна😊
-
Всі, хто заїхав по CUAET і оформив Open work permit Є РЕЗИДЕНТОМ КАНАДИ!
-
Якщо ви правильно вибрали Канаду як країну резидентства, то там будуть ті питання, які я подав више
-
Дякую ☺️ А якщо ж повертатися до питання «не працюю, але є джоб оффер» Апліканти SWM обирають - ні?
-
До всіх! Якщо ви йдете по програмі SWM, то вибираєте, county of residence CANADA. Ви вже маєте статус резидента, якщо ви тут. Дальше йдуть питання по роботі.
22 Jan 2023, 05:40
10587/233453
3 minutes ago