Імміграція до Манітоби
-
Ок. Якщо ви відіслали разом, то, думаю, ок
-
Я мала на увазі, що мій чоловік в Україні
-
Ви не можете подати заміжню дитину в своїй аплікації
-
Підскажіть ще будь ласка, якщо я головний аплікант, заміжня, дитина тут зі мною, а чоловік в Україні і візи у нього немає, але треба вносити його дані, то що робити у цій ситуації, писати лист про те що він в Україні?
-
Соррі, якщо не зовсім корректно висловилася
-
Якщо планує, то там буде питати, в анкеті, скільки людей з вами планує емігрувати. То порахуєте і його. Просто на якомусь етапі йому прийдеться здати відбитки та інше
-
Дуже дякую
-
Просто внесіть його. Всі дані. Медогляд пройде в Україні.
-
Так завісно планує)
-
А він планує емігрувати з вами? В любому випадку ви його вказуєте.
-
Привіт Підскажіть будь ласка, чи беруться до уваги при рахунку годин вихідні дні, такі як 25-26.12 та 01.01?
-
Вітаємо, Margarita! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо вони оплачувані, то чому ж ні? Все враховується.
-
Вони не оплачуванні В мене 30 год в тиждень Думаю як буде це рахувати еміграційний офіцер
-
Це де таке , що вихідні не оплачують ? 😢
-
Якщо Ви працюєте день до цього чи після - то це оплачується
-
Супер! Вітаю вас! 🍾
-
Ми в липні подали заявку, 6 грудня отримали номінацію ( 5 місяців )
-
Дякую 😊
-
Скористайтесь пошуком, я описувала і давала посилання на процедуру. Заяву можна завірити в іммігрант центрі також.
22 Jan 2023, 05:40
105891/235417
11 minutes ago