Імміграція до Манітоби
-
Супер! Вітаю вас! 🍾
-
Ми в липні подали заявку, 6 грудня отримали номінацію ( 5 місяців )
-
Дякую 😊
-
Скористайтесь пошуком, я описувала і давала посилання на процедуру. Заяву можна завірити в іммігрант центрі також.
-
В менк цілий місяць менше 30 годин було і нічого, з номінацією👍
-
Дякую Вам дуже.
-
Відпрацюйте на той тиждень більше і тоді подавайтеся.
-
Оплачують, якщо за день до цього чи після працюєте, мені завжди оплачують Навіть оплачували коли я за день і після не працювала, бо то була моя зміна, що випала
-
Я ж за це і кажу Всюди оплачують
-
Yulia, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Підскажіть будь ласка, на номінацію потрібні докази на 12тис$, це обов'язково?
-
Скільки зараз займає орієнтований розгляд на федеральному етапі ? Раніше гуглилось пряме посилання на canada.ca, зараз вони прибрали це.
-
Підкажіть, будь ласка, хто лінканув аплікацію на ПР до IRCC security account, у мене вже пройшов тиждень, але ніяких змін у акаунтах. Чи варто пробувати ще раз, і які зміни при цьому можна бачити?
-
А що саме не гуглиться? Забанили в гуглі?
-
Це якщо через Express Entry
-
якщо онлайн подаватися, 8 місяців показує
-
Забанили
-
Ні, звісно ж. Ви відразу мусите кваліфікуватись за ЕЕ, якщо хочете йти через ЕЕ. Більшість не може кваліфікуватись за ЕЕ
-
я думав шо після номінації всі йдуть через express entry далі
-
Статистика охоплює більше людей, ніж ті, хто є в чаті. Плюс не забувайте, що українцям давали пріоритет. Статистика ж враховує понад 1 мільйон аплікацій на розгляді
22 Jan 2023, 05:40
105907/235349
19 minutes ago