Імміграція до Манітоби
-
я думав шо після номінації всі йдуть через express entry далі
-
Статистика охоплює більше людей, ніж ті, хто є в чаті. Плюс не забувайте, що українцям давали пріоритет. Статистика ж враховує понад 1 мільйон аплікацій на розгляді
-
Check processing times www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
А де ви це побачили. Я питаю це по причині того що люди в чаті які діляться досвідом отримують до 1 року а в оф статистиці як приведено вище - 15міс
-
добре, передивлюся =)
-
Ні. Ви відео дивились? Там все пояснюється
-
ок, може я не розумію просто, але там є категорії Which economic class application? серед яких є provincial nominees, і теж інші (федеральні і т.д.) тобто я думав mpnp дає номінацію, з нею вже на ЕЕ далі
-
Добро вечора. Мій timeline отримання PR (фед.етап) 30 травня - submit application 17 липня- AOR 18 вересня- welcome to the PR portal 1 22вересня- portal 2 13 грудня - eCoPR. Дякую усім учасникам цієї групи за допомогу та корисні поради, дуже дякую всім адмінам групи і особисто пану WESу. Користувався інформацією виключно з цього чату.
-
Це не те. Онлайн - це тільки Express Entry. Через МПНП мало хто йде через ЕЕ
-
А які зміни ви чекаєте?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html тут: economic immigration -> provincial nominees -> online
-
Ну хоч підтвердження, що аплікація зʼєднана з security account, де можна переглядати повідомлення чи зміни до аплікації. Вони ж вказують, що після того як ви лінканули аплікацію вся комунікація буде через акаунт
-
Я цього не пам'ятаю, якщо чесно. Але я перевірила зараз і-мейл. В мене ніяких листів про це немає. Я зазвичай нічого не видаляю.
-
Доброго вечора. Є питання стосовно дитячих паспортів- закінчуються в через рік(на PR планую подаваться в Травні). Чи можна подаваться на PR з продолженими паспортами або треба тільки нові?
-
Підкажіть будь ласка на SWO контракт і 6 міс роботи ОНЛАЙН на роботодавця з Манітоби підходять? Дякую:)
-
SWM
-
А ви подавалися через Express Entry?
-
Записався у є чергу, але там не можу зрозуміти коли це буде
-
У вас є час зробити нові паспорти, поки запишитесь, поки виготовлять, якраз травень буде
-
Як тільки записались, вам приходить на пошту лист підтвердження. Якщо його немає, то чи записались ви
22 Jan 2023, 05:40
105925/232035
3 minutes ago