Імміграція до Манітоби
-
Вам мало прийти підтвердження на емейл, що аккаунт успішно прилінковано.
-
Дякую! Тобто вибір є. А якщо в імміграційному, то два кроки: перевела і роздрукувати, завірила у них. І все?
-
Доброго вечора, шановні! Сіла робити переклади документів на англійську мову, просто щоб підготувати. Буду чекати, коли попадемо у вибірку, хочеться щоб щось було готове. Щоб одразу робити правильно, уточню. Переклади можна робити самостійно? Чи треба потім звіряти в імміграційному центрі? Так або ні.
-
Не прийшло, видно спроба була невдала. Воно відразу приходить чи бере трохи часу?
-
Дуже дякую ☺️
-
Через день чи два мені прийшло підтвердження, що успішно прилінковано.
-
Будц дуже вдячна. Передивилась мільйон тут повідомлень, давно спостерігаю за повідомленнями в чаті , а також по ключовим словам. Але не бачу щоб писали список
-
Дякую. Постараюсь. Але я не можу знайти повний список того, що треба. Поки чекаю на вибірку, отож не знаю , що запитають прикріпити. Поправте мене, будь ласка, що ще або що не так. Чоловік основний аплікант. Є одна дитина та я хвостиком (Друга дитина народжена канадцем, то він в нас самий діловий , йому не треба нічого) Свідоцтво про народження моє, чоловіка, дитини. Ідентифікаційні коди (?) Свідоцтво про шлюб Дипломи мої та чоловіка з додатками Шкільні атестати з додатками (?)та чи треба взагалі Пізніше справку про несудимість, бо має термін
-
Ух. Вже страшно. Так довго рішалася почати.
-
Дуже дякую! Буду працювати над цим скоріше
-
Абсолютно всі доки, які є, треба перекласти. Всі свідоцтва про народження, все по освіті, школи/інститути, шлюб, всі роботи за 5 років. Беріть уже зараз , Скануйте всі ворк перміт, візи, все...називайте файли Імя_прізвище_назва файлу.. Це такий кусок роботи....
-
Закордонні паспорти всіх трьох. Ворк перміти дорослих, візітор рекорд дитини. Так, шкільні атестати і додатки до них кожного дорослого. Ідентифікаційні коди з України - не треба.
-
В мене ФОП останні більше 5 років. Це напевне установчі документи. Спочатку ті доки почту, що вище порадили