Імміграція до Манітоби
-
Маю питання на рахунок вказування діяльності на федеральному рівні. Чоловік пів року не працював, але ми знаходилися в Польщі. Як правильно вказати цей період, якщо він був unemployed, але при цьому знаходився в Польщі як worker все таки. Маю на увазі, по робочій візі, а якщо точніше по продовженій візі в зв’язку з карантинними заходами Чи виникне питання у офіцерів, чому він як воркер сидів в Польщі і не працював?
-
@DariyaSyhanova, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
дякую) просто переживаю аби в них питань не виникло чому по робочій візі фактично і не працює але надіюся це ок, різні ж обставини бувають тут теж в Канаді зараз безліч сімейних пар в яких тільки один працює, хоча обоє по робочих візах :) заспокоюю сама себе
-
Якщо за 7 місяців гроші з провинціальної номінації так і не повернули потрібно звертатись чи далі просто чекати?
-
Ні, потрібно чекати 60 днів, щоб стала недійсна, ну або створити новий акаунт з новим email, про старий акаунт та емейл забути.
-
Просто вказуєте unemployed і все.
-
Можете нагадати про себе, але обов'язково перевірте картку, з якої платили. Може там було повернення, але ви не побачили. Повертають виключно на карту, з якої ви платили
-
Це Ок. Не накручуєте себе.
-
Тобто, як що я маю сканкопіі свідоцтва та додатка, то можна обійтись без оригіналів при подачі?
-
@FromMessenger хоче кікнути @DariyaSyhanova з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Ищем 2 партнёров, справедливые условия, предоставляем обучение, подробнее в лс.
-
Доброго ранку. Мені теж прийшов дозапит з такими самими вимогами. Підкажіть, що ви писали у CV? І всі інші форми просто роздруковували і підписували? Адже там, скоріш всього, нічого не змінилося 🫠
-
У резюме потрібно детально розписати обов'язки, які ви виконували тощо. Не має бути жодних пропусків у датах. Всі інші форми наново заповнити, роздрукувати і підписати, де потрібно.
-
Удалённая работа 📞 Заработор с первого дня Всё легально.✔️ Пишите в ЛС
-
#переклад t.me/uccmb/105584
-
Ви додавали свої документи про освіту на федеральному етапі?
-
Доброго ранку! А коли ви подались на федер? І цей дозапит прийшов з АОR? Дякую
-
Добрий ранок. Порадьте бюро перекладів в Україні! 🤝🤝🤝
-
Дякую! У мене запит на CV про навчання (relation to your studies) і от там я не знаю що можна написати. Що вчила і коли і чому не працювала за професією?)
22 Jan 2023, 05:40
106055/233516
about 2 hours ago