Імміграція до Манітоби
-
Здравствуйте,,мои родственники сейчас находятся в Торонто в очереди за work permit и не успевают на свой самолёт в Виннипег подскажите пожалуйста что делать в данном случае?
-
Усiм привiт. Пiдкажiть хто знае. Якщо я отримую виплати EI (employment insurance), чи це може якось вплинути на iмiграцiйний процес у пагану сторону ? Дякую!
-
Аналогічна ситуація. 3й тиждень після порталу 1. Теж Монреаль
-
Всім привіт! Щось тихо сьогодні з приводу вибірки… Вона сьогодні була хоча б?)
-
Цікавить виплата child benefits.Одні кажуть,що виплата буде тільки після отримання ПР,навіть,якщо подали після 18 місяців перебування.Інші кажуть,що виплати будуть за весь період перебування з дітьми в Канаді. Можливо,хтось має вже свіжий досвід. Поділіться,будь ласка)
-
Є тут ті хто подавався на гуманітарну програму? Можливо хтось має відео інструкцію як подавати?
-
Це фейк, чи ні(copypaste з іншого чату?) Military Records: A certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority Please complete the Details of Military Service document (Form Imm5546)
-
Почитайте на офіційних сайтах, просто думки людей коментувати лінь
-
Можливо джерело інформації побачити?
-
Дякую за роз'яснення. Бо місцеві мене запевняли,що виплати будуть за весь період перебування.
-
Ні, це нормальний запит від IRCC.
-
Work permit важливіше у 1000 разів,ніж літак.
-
Ні, це не так. Ви зможете отримувати ці виплати, починаючи з 19-го місяця проживання в Канаді.
-
Будь ласка, з цими питаннями сюди t.me/ManitobaLife
-
Виплати не нараховуються відразу. Виплата буде тільки з 19-го місяця, щомісячно. Ретроактивних виплат немає
-
Я теж знала, що виплати нараховуються але не виплачуються одразу, але з 19го місяця
-
Де ви цей patience знаходите...
-
Ні. Я місцевий. Запевняю вас )))
-
Вам відмовлять. Англійську і освіту вивчити/ отримати.
-
Є тут ті хто подавався на гуманітарну програму? Якщо не вистачає балів по swm swo Можливо хтось має відео інструкцію як подавати?
22 Jan 2023, 05:40
106174/230031
40 minutes ago