Імміграція до Манітоби
-
Ну от Ваш колега шле якісь відоси. Сайта йому замало.
-
В цьому чаті тільки імміграційні питання
-
Я як раз дивлюся
-
Тоді не починайте. Є офіційні джерела і все
-
Є люди, які вже ті гроші і потратили з очікуванням, що їм щось мають виплати, а виявилось, що ні
-
Досить глибоко. Срача сьогодні не буде
-
Цікаво як за глибоко можна вивчити те, що офіційно є на сайті?
-
А тут вам податківці все кажуть youtu.be/ykjhOM50YY0?si=cyl87H8to6fQoDXT
-
Це я пам'ятаю.
-
Я тут 10 років. Волонтер податкової клініки. Спілкуюсь з податковою щомісяця на ці теми
-
Повірте, знаю і дуже добре
-
Не зважай.
-
Якщо вибірка відбулась, то в EOI Draw вона зразу відображається чи пізніше, як архів?
-
Не буде таких виплат. Тільки с 19 місяця.
-
добрий вечір! не отримав відповіді, спитаю ще раз. як думаєте, якщо планую йти по SWM, але останні 12 років був трейдером на біржах(тобто заробляв на купівлі/продажу акцій). Клеймити за це бали не збираюсь, звісно, їх вистачить і без попереднього досвіду. Чи можуть питати якось це довести на федеральному рівні таку мою діяльність? просто не знаю як взагалі можливо це довести, тому що жодних контрактів/работодавців не було.
-
як думаєте, якщо напишу як є, що був трейдером, буде ок? чи краще без таких деталей? більше питань може виникнути)
-
ок. я б все одно щось написав, щоб не писати 12 безробітний. Якщо ви бали не клеймите, то чого б щось запитали
-
ні, не був, нажаль
-
А ви не були ФОПом?
-
так треба ж пояснити, напевно, що саме робив? і можуть запитати ок5, з того що я бачив у чаті
22 Jan 2023, 05:40
106237/231355
4 minutes ago