Імміграція до Манітоби
-
🔫 @Fingerprint_supp кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Jean, @Lehi4Er, Oksana, Тетяна °, @catstranger, Milena, Ihor, Evpanet, Yevhen, @Sho_sha_ten, Aleks Kas Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Ні ? У мене через місяць зменьшуться бали, тому хочу подати нове ЕОІ.
-
Вам прийшло LAA?
-
Доброго вечора) Хочу порекомендувати Бюро Перекладів) Дуже швидко та якісно роблять переклад усіх видів ,та на різні мови світу) Назва компанії - LingvoTeam www.instagram.com/lingvoteam_bp?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== #Переклад
-
Як можна аннулювати ЕОІ ? Можливо є номер телефону чи написати емейл?
-
Дякую
-
Зайдіть у ЕОІ, Eligiblity і там внесете дані. Ще раз потім зробіть submit
-
У мене теж зменшаться, так як через місяць вже досвід роботи буде не 4 і більше. Але я планую не скасовувати, а просто внести зміни.
-
Вам би також повчитись стриманню не завадило. Якщо так заважають адміни, створіть свій чат і доведіть, що все знаєте краще і готові допомагати іншим, щоденно.
-
Останніх кілька вибірок вже дуже дивні
-
Не буде. Раз на два тижні вибірка
-
Іншим вже не буде?
-
бачу, сьогодні вже була вибірка для тих, хто закінчив якусь освіту тут
-
Чесно, вже вкотре натикаюсь на ваші повідомлення. Ви намагаєтеся якимось чином показати, що ви у чомусь більше досвідчений? Ну ок. Хай може й десь так. Але ви нічим абсолютно не допомогли в питанні імміграції до Манітоби, на відміну від панів Wes та Дмитра! А саме тема імміграції і є головною темою спілкуванні в цьому чаті!
-
Вітаю )вчора працювала з сайтом ,сьогодні сайт висить, видає помилки. В кого була така ситуація підкажіть будь ласка .
-
скажіть будь ласка
-
Дякую. А що тепер робити ?
-
Ви неправильно вводите пароль
-
Якщо їздив по обміну з університету з country of residence на 6 місяців, то цю поїздку вносити до "your travels" в imm5562 чи до "personal history" в imm5669?
22 Jan 2023, 05:40
106276/230031
38 minutes ago