Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, перечитала вже майже все про дві програми подачі на ПР , цікавить програма SWO , не можу знайти про 60 балів з чого вони склаються? Чи можна по ній подаватися пізніше ніж через пів року? ( Не встигаю з англійською)
-
Дякую
-
Чи потрібен settlement plan, якщо йти за SWM? Я знайшла цей план, там запитують як я буду шукати роботу, житло і тд, але це вже пройдені етапи
-
Перекладав самостійно, прям там у них роздрукував, перекладач перевірила, нотаріус завірила
-
Я подавала у Відні. Дійсно мені сказали не чекати окремого запрошення на вклейку візи в паспорт для дітей, а подавати дитячі паспорти з моїм листом на вклейку візи. Я подала так 23 вересня. Але до сих пір не маю листа, що можна паспорти забирати. Хоча статус анкет дітей оновився до схваленого. Написала їм на email, чекаю відповідь
-
Отримаєте -100 балів під час ЕОІ. Це раз. Другий етап - це розгляд вашої аплікації самим офіцером, який може мати свою власну суб'єктивну думку. З 2015 року існування програми для українців через КУК, ми мали багато ситуацій, коли офіцер відмовляв аплікантам через зв'язок із іншою провінцією, бо є ризик, що люди зразу поїдуть геть. Є чітка вимога жити і працювати у Манітобі.
-
Дякую, вибачаюсь, що не в той чат написала, як я зрозуміла( Дякую за відповідь❤️
-
Доброго дня❤️ а як з роботою для програмістів в Вінніпезі? Я продивлялася вакансії на деяких сайтах, не дуже багато щось((
-
Вітаю! Вчора(18 жовтня) був загублений рюкзак з документами на ім‘я ГРИЦЕНКО ГАННИ (HRYTSENKO HANNA). Приблизно о 19:30, в автобусі (маршрут 71, напрямок даунтаун). Зверталась до канадської служби 311 , кажуть - не знаходили. Якщо маєте якусь інформацію, повідомте будь-ласка. Якщо випадково знайшли його, прохання повернути за винагороду. Прохання поширити цей допис. Якщо не важко, поширте цей допис. Дякую! Yesterday, October 18, my backpack with all documents was lost at the bus (route 71, to Downtown). It happened at 7:30-7:50 p.m. The documents had issued in the name HANNA HRYTSENKO. Unfortunately, the 311 City service hasn’t found it. If you have some information about it, please, text me. If you find it, please return to owner for reward! If not difficult, please share this post. Thanks!
-
Тоді напевно що ні. Мої ламіновані від 2006 року були
-
Перекладіть самостійно, прийдіть з перекладом до міграційного центру ( 100 Adelaide street) вам там завірять переклад