Імміграція до Манітоби
-
Дякую)
-
Доброго дня всім. Скажіть хто знає, у мене українські права ламіновані. Вони будуть дійсні в Канаді? Щоб потім замінити їх на канадські?
-
Привіт усім. До якого віку/ваги/зросту дитини мусить бути дитяче автокрісло в Канаді. сайти пишуть різну інфу і немає суцільної думки
-
У будь-якому разі, дякую за відповідь! Будемо пробувати, а там подивимось. Може ще у когось з'явиться інформація щодо внутрішніх паспортів
-
А, наприклад, більша зарплатня теоретично вважається поважною причиною? Якщо знайдеш таку саму посаду в іншій фірмі, але зарплатня краща, офіцер схвалить?
-
Так, цей пункт є у табличці по розрахунку балів за цією програмою
-
Ми про таке чули, але не були впевнені. Дякую за відповідь
-
Отримаєте -100 балів за це на свм, ми так зробили і сумуємо 😥
-
Доброго дня. Буду вдячний, якщо відповісте мені на таке запитання. Якщо приїхати до Канади в одну провінцію (наприклад Онтаріо), зробити там документи, знайти роботу, пожити там з пів року, а потім переїхати до іншої провінції (наприклад Манітоба) і вже там знайти роботу і через деякий час подаватися на PR по провінціальній програмі Манітоби, то чи будуть з цим проблеми? Оскільки один із пунктів будь-якої провінційної програми є міцний зв'язк мігранта з провінцією. А в цьому випадку у нас зв'язок із двома провінціями. Чи не буде це питанням для інспектора і вирішальним чинником відмови через страх, що ми можемо після отримання PR повернутися до Онтаріо?
-
Ми 3.5 місяці чекали на вклейку візи доньки.
-
Так і медична карта.
-
Як в манітобі називаються аналоги test drive / service Ontario ?
-
А яких саме? SIN
-
Там як раз і центр для оформлення документів.
-
У Best Western
-
Так
-
Є місця?
-
Дякую
-
Дивно , спробуйте зателефонувати по телефону на стійці до готелів
-
Вже подзвонили