Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня підскажить будь ласка коли заповнювала ЕОІ я ще працювала зараз вже звільнилася йду по SWO в LAA розділі Employmentя я ставлю галочку Present чи дату звільнення?
-
І ще маю питання якщо я в розділі Other хочу додати пояснення (маю парт тайм у Манітобський компанії але стаж не клеймила в банківських стейтментах 3 рази у місяць є зарахування від цієї компанії) я просто пишу листа ? Чи треба цей лист якось оформлювати вказувати фамілію?
-
привіт, якщо відпрацювала рік і зараз звільнюсь я можу подаватись по swo і вказувати 1 рік досвіду, правильно?
-
Підкажіть а де саме в аеропорту треба питати про ворк перміт?
-
Якщо повний календарний рік - правильно.
-
Коли я летів, то у Торонто у всіх людей з укр паспортом вони самі запитували чи потрібен WP.
-
Після заповнення інформації в автоматі (митна декларація здається) офіцер робить позначки маркером на папірці з автомату і йому кажете що потрібний WP.
-
Я прилітав у Пірсон, але думаю що принцип однаковий у кожному!
-
Я прилітаю в торонто але аеропорт хамілтон там є таке теж?
-
Прямо зараз є вікно на 15 лютого в Едмонтоні
-
А що за автомат?
-
Типу IBOX, там є укр мова. Потрібно відсканувати першу сторінку паспорта, дати відповідь на пару запитань і зробити фото! Коли закінчите видасть декларацію у вигляді папірця на якому дальше робитимуть позначки маркером і потрібно буде здати його при закінченні контролю. Там все зрозуміло і просто!
-
Він не зовсім в Торонто. З якого аеропорту наступний літак?
-
Ось такі таблички я використовувала, щоб додати або розшири інформацію у формі IMM 5669
-
Немає. Є місто Гамільтон, або Гамілтон. "хамілтон" в Канаді нема
-
отримала поштою новий ворк перміт ( на новий паспорт) хочу добавити до аплікації на номінацію вибрала «add documents», тип тут тільки «others» підписати просто що отримала новий ворк перміт? нічого більшк не пояснювати? І добавити відсканований, звісно)
-
Добрий вечір, отримала поштою новий ворк перміт на новий паспорт, хочу додати його до аплікації на номінацію. Обрала «add documents», завантажила, натиснула «add» і.. це все? його додано вже? Не бачу ніяких інших подальших дій, окрім як «return»
-
Sorry for asking, but how long did you waited for a new WP? Thank you for answering in advance.
-
так, дуже швидко, я готувалася чекати декілька місяців я вже знімала обмеження у квітні, то тоді теж близько місяця все зайняло
-
That was fast. Nice. Thank you. That gives me hope that no waiting for 144 days
22 Jan 2023, 05:40
106534/234728
37 minutes ago