Імміграція до Манітоби
-
Всем ку, у всех пропал в CIBC кешбек? Сейчас просто по нолям
-
Я хлчу поробити тут всі доки
-
Планую але в мене виліт в другу дату
-
Ви не плануєте летіти далі до Манітоби? Бо це група саме про Манітобу.
-
Ви мене заспокоїли, дякую😍
-
Мова чату українська. Дякую.
-
Немає такої транслітерації. Навіть на болотах немає. Однак вживання "хамілтон" видає людей, які не є носіями української. А ще показує, що ці люди не чули про цілий пласт англійської літератури, яку проводять в школі.
-
Досить говорити на мові окупанта
-
У мене паспорт і ворк перміт закінчувалися б трохи більше чим за рік, а я і лише почала імміграційний процес З самого початку я не мала трьох років, як більшість
-
Скажіть будьласка, навіщо Ви ще раз міняли ворк перміт, якщо вже знімали обмеження у квітні? У вас закінчується термін дії найближчим часом?
-
Не завжди. Це русифікована транслітерація від совка, якої, на жаль, навряд чи можна позбутися. Колись в українській був "гокей", а став "хокей". Однак, міста Хамілтон немає. Є місто Гамільтон, що в українській мові, що в московській. В англійській також ніхто не вимовляє через "х"
-
Тоді зрозуміло, дякую. В мене ворк перміт ще дійсний півтора року, на номінацію подано в липні, чекаю, то гадаю встигну. На подовження мабуть немає сенсу подавати, так собі міркую тому цікавлюсь
-
t.me/ManitobaLife
-
Водійське посвідчення та мед страхування треба робити в Манітобі.
-
всі кого я знаю, хто мав одразу на 3 роки, їм не давали на більше :( тепер я маю на 3 роки ще, а мій чоловік лише на 1,5, йому не продовжили
-
Так на 3 роки, бо паспорт до 2031, так ще є час, дякую за відгук
-
У вас було на 3 роки? Якщо так, то скорше за все вам не дадуть на більше До того ж у вас достатньо часу, не переживайте :)
-
Впринципі я так і думав, Ви це підтвердили, дякую за інформацію ✌️
-
youglish.com/pronounce/hamilton/english/all/cptc=1
-
Yes new wp is for another 3 years
22 Jan 2023, 05:40
106599/230257
9 minutes ago