Імміграція до Манітоби
-
100%
-
Підскажіть яку суму краще вказувати при заповнені EOI? Нас двоє дорослих, тоді вказувати 12 тис., але на рахунку маємо трохи більше. Чи краще вказати по факту?
-
Дякую
-
Нам прийшло вчора. Але цікаво, що мені цих форм не надіслали, я - головний аплікант. Лише дружині та сину. Не знаю, чи чекати ще на себе, чи це все від них і проходити тільки дружині і сину?
-
Нам пришло усім 4. Звонив. Медогляд якому 5 місяців зарахували. Інші 3 пройшли заново
-
А де проходили? Просто дзвонили в клініку і призначали апойнтмент на immigration medical exam?
-
До речі, щодо ціни, яка вартість вийшла на одного? І чи ціна на дорослого і дитину однакова?
-
Так. По критеріям дата/Ціна вибрав і наступний день пройшли
-
Підкажіть, ще будь ласка, в якій клініці проходили? Оплата там на місці, правильно?
-
130$ дорослий/дитина
-
Оплата на місці.
-
1295
-
🎄🇨🇦FREELANCE JOB WITH NEW POSITION Canada FOR CHRISTMAS FESTIVAL 🎄 Opening position: Sell movie tickets servicer & Film Data Entry Morning shift, Noon shift, Night shift Daily Wages: $20/ per hrs. Part-time job available Weekdays Saturday/Sunday Public Holiday Experience NOT required❌ Few min Training will be provided✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 Dm me on telegram here for information. or Text me on WhatsApp 👇👇👇 >>>> +44 7405 422320 <<<<
-
Підкажіть, будь ласка, в debts кредит на телефон не потрібно ж вказувати, я правильно розумію?