Імміграція до Манітоби
-
Можна додати, звичайно. Воно їсти не просить та якщо вас заспокоїть
-
Ні, знаю декілька людей, хто отримав тільки з польською формою
-
Дякую Вам. Так, я знайшла і заповнила запит з gov.pl і заплатила гроші, але десь побачила що треба ще другий папірець, не дуже розумію для чого, але знаєте, хочеться, щоб все було правильно:)
-
Підкажіть, будь-ласка, таке засвідчення на перекладах буде прийнято?
-
Доброго дня,підвантажую документи,усі вони перекладені і завірені .Наприклад довідки про несудимість чи освіта і тд.Чи потрібно їх підвантажувати також у translation and adaffidavit?Просто я тоді продублюю усі документи.Дякую
-
Доброго дня , дістала з Дії повний витяг про несудимість, але не знаю чи підходить така довідка на федеральному етапі ? Якщо так, то чи потрібно перекладати у професіоналів чи можна перекласти самим і завірити переклад в іммігрант центрі? Чи потрібні ще якісь дії з цим документом? Дякую завчасно за відповіді.
-
t.me/uccmb/91135
-
Підкажіть, будь-ласка, чи є якісь терміни за скільки за часом до подачі на pr можна робити переклади?
-
Немає
-
Доброго вечора. Швидке питання. В application history, вказувати обидва work permit (перший та зі знятими обмеженнями)?
-
Так звісно але якщо у вас перміт не був на три роки,якщо був на три то просто знімати обмеження
-
Якщо виготовлено новий паспорт, потрібно переробляти ворк перміт?
-
Друзі, чи потрібно робити документи про освіту для всіх учасників заявки чи тільки для головної особи?
-
Пропоную задонатити на розміщення по місту Вінніпег білдбордів ( чим побільше ) з надписом "Довідка з ДІЇ підходить" !!! Навіть на кожній зупинці...
-
t.me/uccmb/91135
-
Потрібно. Диплом + додаток + переклад диплому + переклад додатку.
-
Так, потрібно обидва
-
Так і якщо ви ви хочте набрати більше балів і вказуєте український опит чи будь з якої іншої країни то теж тре ба буде це підтвердити .
-
Вибачте, будь ласка, але "опит" — це рос. "опрос", а Ви маєте на увазі "досвід". /Я просто залишу тут два слова, які надзвичайно часто плутають: Опит досвід Неділя тиждень
-
Доброго вечора всiм Подiлiться будь ласка,якi у Вас були теми на письмовому завданнi IELTS Красно Дякую всiм
22 Jan 2023, 05:40
106716/233516
about 2 hours ago