Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Ви рахувалися працевлаштовані у той період?
-
Можна спробувати, але це буде на розгляд офіцера MPNP
-
Так ви ж маєте підписати ваш джоб-офер і відіслати назад роботодавцю.
-
Дякую! Боже, я такого і не чула, роботодавець нічого також не сказав, та і поля для підпису там не має. А якщо зараз підписати а я вже пів року відпрацювала то ці пів року не зарахується?
-
не хвилюйтесь. Головне, що у вас є факт надання джоб-оферу від роботодавця 😁
-
Дуже вам дякую🙏
-
Так, рахувався. Мені навіть отпускні прийшли
-
Тобто я маю рахувати 10 місяців, бо по факту я не працював два з 12 місяців. Все правильно зрозумів?
-
Ну значить все має бути ок
-
Мені складно сказати, який у вас кейс. Ви самі це маєте знати, крім того, візьміть у роботодавця довідку, і там буде все вказано.
-
Привіт. Підскажіть, якщо в заявці ЕОІ на питання How many family members are accompanying you to Manitoba? ми відповіли що двоє, томущо нас двоє в сім'ї, але правильно виявляється треба було написати 1. Це дуже критична помилка? Як її виправити?
-
Не знали що там є можливість виправити
-
Дякую
-
Зайдіть у EOI і виправте
-
Вітаю. Підкажіть, чи має значення при подачі на SWO скільки часу до того (до подачі) на карті є необхідні кошти. Чи їх можна покласти перед самою подачею?
-
6 місячну виписку з банку просять надати
-
А в вас можно попросити контакти консультантів з якими вони подавали? Теж думаю по гуманітарній програмі йти
-
Консультанти нічого не гарантують, тільки те, що візьмуть з вас гроші. На це гарантія 100%
-
Виходить ще одна помилка.. Чи можна цю відповідь також виправити? Це ж впливає на кількість балів..
22 Jan 2023, 05:40
106775/229576
about 2 hours ago