Імміграція до Манітоби
-
Добрий день!у кого диплом спеціаліста,як ви вказали в анкеті на EOI?
-
А якщо серйозно, то зараз трохи довше цей процес. Як тут писали: від 3 тижнів до 5 місяців 😳
-
Так, це скрутна ситуація. В мене всі зі мною. Але я б хотіла вже починати процес ддя батьків через себе, а не можу. Тож чекаємо у моря погоди 🤪
-
Так, 💯
-
Добрий день, Отримали запрошення на вклейку візи у паспорт (10 міс очікування з моменту проходження біометріі). Якщо не має змоги прилетіти до Канади до 31 березня 2024 чи можна по цій візі прилетіти пізніше ? Дякую
-
Поки нічого. Можливо сьогодні щось буде🤞
-
Дякую
-
3+ років навчання, хтось ставить магістра
-
Як турист виключно
-
Дякую. Сподіваємося на різдвяний подарунок 🙏
-
Тільки як турист, тому краще до 31.03 потрапити, якщо плануєте працювати
-
@MarinaFlorova, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Поки що також нічого
-
Підкажіть, пліс, а через скільки обов'язково заїхати, маючи CoPR? І якщо чоловік не може виїхати з України, то як бути? Може хтось стикався?
-
Малоймовірно зараз, але будемо сподіватися, що ситуація зміниться колись...
-
Хіба чоловік знайде можливість виїхати на короткий термін - на тиждень хоча б. Залендитись та повернутись🤔
-
Дякую! Це звісно печально, зважаючи на ситуацію в Україні
-
В CoPR вказано дату до якого він дійсний, а також на візі в паспорті теж вказано дату дії візи. Якщо не вʼїхати до завершення терміну дії документів, то PR цій люди анулюють і треба все спочатку починати цій людині. Пишіть і звертайтесь до IRCC за розʼясненням як бути. Може зможуть подовжити термін, але це кажуть малоймовірно. Був прецедент в чаті декілька місяців тому, коли чоловік не зміг вʼїхати і того анулювали:( але кожна ситуація індивідуальна і того певно пишіть/дзвоніть до IRCC.
-
Лишається ще можливість із програмою для родичів. Отримати ПР і подати, якщо не встиг заїхати, за тою програмою до жовтня. Написати пояснювального листа чому він не залендився раніше і поки буде розгляд у нього буде більше часу.
-
Так, але хіба він не повинен бути в Канаді протягом всього процесу, якщо він буде головним аплікантом?
22 Jan 2023, 05:40
106827/230296
17 minutes ago