Імміграція до Манітоби
-
Так, потрібно
-
Дякую! Якщо це проблематично, можна написати пояснюючий лист?
-
IRCC вимагає цей документ нотаріально завірений
-
Обовʼязково нотаріально завірений?Бо батько знаходиться на тимчасово окупованій території.
-
UCC представляє особливий інформаційний вебінар "Канадська програма возз’єднання родини для українців”. Не пропустіть цей інформативний БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар! 📅 Дата: понеділок, 18 грудня 2023 року 🕖Час: 19:30 за східним часом (EST) Реєструйтеся на сайті Інсайти Eкспертів | Expert Insights! www.ucc.ca/expert-insights/
-
Привіт, хто подорожував з подовженим в посольстві паспортом, відгукнутися. Чи були якісь проблеми з посадкою на літак чи вїздом-виїздом?
-
Дякую!
-
Не думаю, що це поможе... Це є обов'язковим документом. Тим більше, що завершення можна зробити онлайн t.me/uccmb/133886
-
Підкажіть будь ласка, хто володіє інформацією. Я десь раніше читав, що ворк перміт хтось виробляв в Вініпезі в аеропорту. Це може таке бути?). Я знаю, що виробляють в першому аеропорті. Просто мені потрібно переробити свій ворк перміт і я думав схитрувати щоб не чекати 3 місяці і може можна виготовити в аеропорті))
-
Доброго дня, потрібна допомога стосовно освіти. В Україні чоловік закінчив 9 класів і 3 роки і 10 місяців коледжу. Перший рік в коледжі був за 10-11 клас. І тепер не можу розібратися, як правильно вказувати інформацію стосовно навчання в EOI. One year post-secondary certificate? або Two year post-secondary certificate? Буду вдячна за допомогу!
-
Всім привіт. Приїхали з донькою(7 років) півтора місяці тому. Зараз мешкаємо в Вінніпезі на Балморал стріт. Можливо хтось знає, як зі школами в цьому районі і чи візьмуть зараз дитину до школи? Дякую)
-
Мої знайомі так їздили, можуть придертися але коли пояснюєш, що він офіційно от продовжений - то все ок
-
Це в Херсонській області:( з інтернетом буває проблема. Але якщо немає іншого варіанту, то маємо знайти звʼязок:)
-
Добрий день всім ! Отримали такий лист, щоб виправити помилку у EOI, неправильно вказали резиденство. Підкажіть будь ласка, як зайти в цю форму
-
Так що таке
-
Доречі їхали вони в США
-
Добрий день всім ! Отримали такий лист, щоб виправити помилку у EOI, неправильно вказали резиденство. Підкажіть будь ласка, як зайти в цю форму
-
Інтернет і паспорт в нього є? Можна зробити онлайн, дуже швидко і просто
-
Дивіться останнє закріплене повідомленнЯ. Удачі вам!
-
Як зайти, не знаю. Заходимо на сайт, логинемось і одразу попадаємо на сторінку мою, де вже є збережені відповіді. Ми вже отримали LAA. Як зайти в EOI?
22 Jan 2023, 05:40
106854/229775
3 minutes ago