Імміграція до Манітоби
-
Це міжнародний номер телефону від мережі Binotel. Щоб підтримувати зв'язок с нашими за кордоном і щоб вони могли до нас дзвонити і шукати собі роботу ще до приїзду. Скажіть, а можна з Вами поспілкуватися тет-а-тет?
-
Все зрозуміло. Дуже дякую! 👍
-
Я вибачаюся, якщо десь порушив правила користування групою. Можливо були пости моїх колег, можливо були пусти по іншим вакансіям, але на добру справу, я ніяк не рекламував нашу агенцію, а тільки поділився з користувачами інформацією стосовно відкритої вакансії на роботу. Не більше того. Ще раз, якщо я десь когось образив або порушив правила, одразу вибачаюся, але хотів би зрозуміти, де саме, якщо це можливо.
-
Я заповнювала аплікацію ,а потім подавала на вклейку візи внутрішній паспорт. В сам паспорт візу не вклеюють ,але дають окремий документ з візою. Але ця віза всього лише на пів року, по приїзду в Канаду потрібно знов подати,на продовження .Якось так. Тобто відправляти можна,візу отримаєте.Чи можна з внутрішнім подорожувати зараз,не знаю.На даний момент маю готовий закордонний паспорт і думаю чи знову подавати нову аплікацію на отримання "нормальної " візи
-
Доброго дня, Дмитро, просто намагаємося допомагати нашим з пошуком роботи. Є вакансії - ділюся з людьми, може хтось шукає саме цю роботу зараз.
-
👉 Маєш досвід та шукаєш роботу у напрямку Столярства з достойною заробітною платою? Тоді Тобі до нас! 📄 Офіційне працевлаштування на повний робочий день 💰 Ставка - від $25/годину (в залежності від кваліфікації, з перспективою росту) До основних обов'язків входить: ☑️ Будівництво, планування та реконструкція винних підвалів; ☑️ Виготовлення та інсталяція різних дерев’яних елементів меблів та виробів з дерева; ☑️ Виготовлення, збір та обробка ручним способом з наступним оздобленням елементів декорацій та меблів; ☑️ Швидке виконання процесів пов'язаних з обробкою дерева; ☑️ Оцінка безпеки та потенційних загроз у місці виконання робіт; ☑️ Прийняття рішень щодо пріоритетних завдань згідно з терміновістю та затримками виконання робіт; ☑️ Стрімке бажання навчатися та розвиватися. ❗️ Специфічні вимоги: Сертифікація “Red Seal” або інша, яка підтверджує досвід роботи у напрямку столярства більше ніж 10 років. Можливість відкриття візи США; Бажано мати рівень володіння англійською мовою - базовий або вище (Intermediate, Upper Intermediate) Якщо ти бачиш себе саме на цій позиції, не зволікай, звернись до нашого спеціаліста Олени по деталі: ☎️ +1 (647) 295 7744 📫 [email protected] #робота #столяр #msa #jobs
-
Наприклад, я набираю по SWO 60+ балів, по SWM теж набираю більше прохідного балу, питання наступне, SWO потребує proof of funds у розмірі 17к доларів на сім’ю з двох осіб, SWM proof of funds може бути моя робота у даний час і мої paystub. Тому, якщо в мене немає на картці 17к долларів то всі мої бали по SWO ідуть коту під хвіст так?