Імміграція до Манітоби
-
Друзі хто сабмітив фед.етап в : травні,червні,липні. В вас якісь "рухи" є ?
-
А якщо завжди по 33 години, а на Крісмас зловив 27 годин (але за 25 число оплату отримаю), то це трабл, чи у пейстабі 25 число буде нормально як 8 годин рахуватися?
-
Як записатися в електронну чергу в консульство? Ніколи немає вільних дат. Записався в чергу очікування місяць тому і на цьому все. Жодної відповіді від консульства.
-
Чи правильно я зрозуміла, що proof of full custody на дитину не потрібно надавати, якщо батьки і діти імігрують разом і вони не розлучені? Дякую
-
Привіт всім, чи є тут ті хто робив довідку про несудимість зі Словаччини?
-
Чи подавався хтось із втраченим додатком до атестату чи диплому? Що ви писали і чи отримали номінацію. Не головний аплікант.
-
Всім привіт. Хто подавався на фед.рівень, чи підтверджували досвід роботи з кожного місця роботи в Україні, чи обов’язково це? Чи коли відпрацював 6 місяців або рік в Манвтобі, це не потрібно? Дякую)
-
180 днів є після номінації для подачі на федералку
-
Саме так.
-
Особисто я не думаю, що це є проблема ) але MPNP може думати інакше. Хоча тут люди подавалися із такими сценаріями, і все було ок.
-
Мені ще навесні 2 тижні вклеювали, чекайте
-
Багато подавалися, робили виписку із ЄДЕБО
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, як зараз справи з номінаціями? Зараз який місяць розглядають? Бо бачу багато вже подається на федеральний етап.
-
Доброго вечора, в якому випадку треба робити Wes?
-
Колледж після 9 класу, але аж 4 роки, думаю теж підходить. А універ 3 роки після коледжу, так як взяли сразу на 2 курс
-
А всім при подачі документів обов'язково потрібно знімати обмеження з WP чи тільки тим хто працює по тим обмеженим спеціальностям?
-
Для Express Entry
-
Так, від медогляд в Україні.
-
Щиро Вам дякую,і останнє уточнення, це ж від медогляду який він пройде в Україні коли надійде для нього відповідний запит?
-
Якщо, mpnp то досить буде професійний переклад ?
22 Jan 2023, 05:40
106945/230031
2 minutes ago