Імміграція до Манітоби
-
Хіба мастерс не більше балів дає?
-
Так
-
What are you waiting to hear from me apart of sarcasm and irony? Whenever I knew the right answer, I helped. Another thing not everyone liked my suggestions. I see, you are far behind the matter of my inquiry, so let's wrap up our discussion.
-
Це тут ви дивитесь?
-
Бали за заявку ЕОІ, в розділі Education в залежності від освіти дають різну кількість балів
-
Зрозумів. Просто у мене після інституту написано спеціаліст, то оцінили як магістра, а у вас бакалавр.
-
А при чому тут магістр, був би магістр, не було б і питання
-
Де тут про бакалавра?
-
Тільки ми по Skilled workers подаємось, а не по спец виборці
-
Ще з 2018 року відмінили ступінь спеціаліста в Україні, а магістратуру не вийшло закінчити через війну.
-
Доброї ночі тобі громадо. Не можу зрозуміти по якій табличці рахувати бали для себе, чи то 100-ій чи по 1000-ій. Ні там ні там високих балів немає, там і до 700 не доходить, а там і 50 немає, не можу все ніяк розібратись куди як подаватись, бо освіта тільки середня, мова на 5 буде, ну досвід можу підтвердити з Польщі. Якщо я правильно розумію то якщо по 100 бальній то менше 60 система просто не пропустить, отже не варіант, далі, залишається та що 1000 бальна, але й там останнім часом по вибіркам дивишся і цифри трохи зашкалюють, може й варіант але невідомо остаточно. Хто що порадить? Цікаво послухати ваші поради, дякую!
-
Це нічого, цього літа було багато вибірок, де мінімальні бали були менші. Подавайтеся.