Імміграція до Манітоби
-
Це тут ви дивитесь?
-
Бали за заявку ЕОІ, в розділі Education в залежності від освіти дають різну кількість балів
-
Зрозумів. Просто у мене після інституту написано спеціаліст, то оцінили як магістра, а у вас бакалавр.
-
А при чому тут магістр, був би магістр, не було б і питання
-
Де тут про бакалавра?
-
Тільки ми по Skilled workers подаємось, а не по спец виборці
-
Ще з 2018 року відмінили ступінь спеціаліста в Україні, а магістратуру не вийшло закінчити через війну.
-
Доброї ночі тобі громадо. Не можу зрозуміти по якій табличці рахувати бали для себе, чи то 100-ій чи по 1000-ій. Ні там ні там високих балів немає, там і до 700 не доходить, а там і 50 немає, не можу все ніяк розібратись куди як подаватись, бо освіта тільки середня, мова на 5 буде, ну досвід можу підтвердити з Польщі. Якщо я правильно розумію то якщо по 100 бальній то менше 60 система просто не пропустить, отже не варіант, далі, залишається та що 1000 бальна, але й там останнім часом по вибіркам дивишся і цифри трохи зашкалюють, може й варіант але невідомо остаточно. Хто що порадить? Цікаво послухати ваші поради, дякую!
-
Це нічого, цього літа було багато вибірок, де мінімальні бали були менші. Подавайтеся.
-
P.S. Як вчора дізналася, що потрібен паспорт , вклейка не підходить перечитала , напевне, всі повідомлення за 2 дні по ключовим словам. Схоже було. Але не зовсім моє запитання.
-
Спробую ще раз) Бо трохи руйнується план міграції. Не розумію, що робити. Подавати таки на номінацію, чи тепер ні, треба паспорт змінювати. В дитини перебування в Канаді по перміту до квітня 2025. Віза до 2029. Але все це в моєму паспорті. В нього нема свого. Вже відповіли, що треба свій паспорт мати на федеральний етап. Що якщо паспорту все ще нема (я поняття не маю, скільки часу його будуть відкривати, зараз нема дат апойменту), а номінацію встигнуть дати, то на PR 6 місяців дадуть на подачу. І ось, наприклад, отримала дитина паспорт. Якщо в нього все ще дійсна віза, перміт. Якщо час не скінчився, то можна подати на Федеральний етап, маючи в моєму паспорті візу, адже ж вона відкрита... та перміт, то окремий документ. Чи треба робити паспорт новий. Перміт. Візу, потім федеральный етап? Бо бачу, так може час сплинути та отримана номінація з ним... Так, ми ще не почали. Але вже налаштувалася, аутивно готую документи. Чекаю LAA. Мало б скоро обрати по балам. Просто лячно тепер пройти все це , а просто не встигнуть документ найважливіший на Федеральний етап зробити. Чи не треба робити Візу та ворк перміт повторно, якщо їх час не сплив? Від відповіді буду розуміти шанси.