Імміграція до Манітоби
-
P.S. Як вчора дізналася, що потрібен паспорт , вклейка не підходить перечитала , напевне, всі повідомлення за 2 дні по ключовим словам. Схоже було. Але не зовсім моє запитання.
-
Спробую ще раз) Бо трохи руйнується план міграції. Не розумію, що робити. Подавати таки на номінацію, чи тепер ні, треба паспорт змінювати. В дитини перебування в Канаді по перміту до квітня 2025. Віза до 2029. Але все це в моєму паспорті. В нього нема свого. Вже відповіли, що треба свій паспорт мати на федеральний етап. Що якщо паспорту все ще нема (я поняття не маю, скільки часу його будуть відкривати, зараз нема дат апойменту), а номінацію встигнуть дати, то на PR 6 місяців дадуть на подачу. І ось, наприклад, отримала дитина паспорт. Якщо в нього все ще дійсна віза, перміт. Якщо час не скінчився, то можна подати на Федеральний етап, маючи в моєму паспорті візу, адже ж вона відкрита... та перміт, то окремий документ. Чи треба робити паспорт новий. Перміт. Візу, потім федеральный етап? Бо бачу, так може час сплинути та отримана номінація з ним... Так, ми ще не почали. Але вже налаштувалася, аутивно готую документи. Чекаю LAA. Мало б скоро обрати по балам. Просто лячно тепер пройти все це , а просто не встигнуть документ найважливіший на Федеральний етап зробити. Чи не треба робити Візу та ворк перміт повторно, якщо їх час не сплив? Від відповіді буду розуміти шанси.
-
Візу переробляти не обов'язково, якщо не плануєте залишати Канаду і знову повертатися. Для перебування на території Канади вам потрібен ворк перміт, дитині - візітор рекорд. Їх треба буде переробити.
-
Чисто моя думка. Чекайте вибірку і рухайтеся по процесу номінації, як і є зараз. Але паспорт починайте робити дитині вже.
-
Дуже дякую за відповідь! Тобто після отримання нового паспорту йому зробити новий візитор рекорд, а візу дитини буду скрінити з мого паспорту? Значить, може і вистачить часу. Якщо подати на номінацію та чекати, коли ж прийде апоймент на виготовлення паспорту
-
Де у Вінніпезі можно обміняти канадські долари на кубінські песо і навпаки? Хто знає
-
Ми теж приїхали півтора року тому. Дружина і син без паспортів обоє приїхали. В перший же місяць при першій же нагоді подав їх на виготовлення паспорту.
-
Дякую дуже! Так, треба спробувати. Бо основний аплікант чоловік. Ворк перміт скінчиться в квітні 2025. Треба проскочити на подачу Федерального етапу, як усі рекомендують. Ми тут вже майже півтора роки. І тільки вчора побачила, що треба дитині окремий паспорт. Чомусь не попадалося . Часу скільки втрачено. Так то ми вже зробили заявку. Чекаємо на вибірку та готуємо максимально швидко документи.
-
Де у Вінніпезі можно обміняти канадські долари на кубінські песо і навпаки? Хто знає
-
Ви одразу зловили апоінмент? Поділіться досвідом, будь ласка. В якому місті? Скільки чекали на виготовлення?
-
Ви більш далекоглядні) Але що є, то маємо, як кажуть. Чомусь розслабилася. Віза є, часу достатньо. Для подорожей дитина в паспорті підходить. Ніби все ок. Мій паспорт також як з Канадською візою так і з прекрасним терміном дії. Для номінації також, тому не дійшла до інформації про Федеральний етап. Поступово все читаю, по мірі проходження. І тут сюрприз. Якби ми були зовсім без паспортів , або кінчався би термін, то думала б, що це дійсно треба скоріше
-
Дякую дуже за рекомендацію🥰 Тобто, якщо в нас через рік плюс ворк перміти скінчаться, можна всеодно спробувати подати на подовження найближчим часом? Якщо повезе, то подовжать і там буде CUAET написано. А якщо не подовжать , то новий вже буде без позначки?
-
Що робити якщо в IOA, вказав що в мене 3 роки навчання після школи, а зараз детальніше перевірив і зрозумів що в мене тільки два роки. Є можливість це виправити ?
-
Зараз терміни розгляду одних тільки номінацій 6+ місяців, тягти з подачею небезпечно. Підтримую думку рухатись за планом і чим скоріше подаватись на паспорти. Також є опція податись на подовження WP до 31 березня, моїм друзям подовжили без всяких причин на 2 роки. Але це лотерея, бо підстав обʼєктивно нема
-
Але зате друга дитина народилася з канадським громадянством, він більш везучий 😄. От про те більше думали в минулому році та на початку цього. Не про документи)
-
Нам пощастило потрапити на виїзний прийом консула у Вінніпезі. Але вже давно його не було і нібито не планується найближчим часом. Тому люди ловлять апойнтменти або в Торонто, або в Едмонтоні. І судячи з коментарів, які час від часу люди пишуть тут, то це зовсім не легко.
-
Дякую 🥰 І Вам також в міграційних процесах